|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69
|
Dlaczego?kto Ci ją zabrał?
Cytat:
Napisane przez katiem
Katee kochanie wszystkiego najlepszego dzisiaj
Dziekujemy za życzonka!!!!! 
|
Dzięki Kasiu Jak Kubuś się czuje?Pawełek pewnie mocno stęskniony za mamą był,co?
Cytat:
Napisane przez Dearlie
Trzymam kciuki za jutrzejsze usg Kubusia!
Katee z okazji urodzin życzę Ci przede wszystkim dużo, dużo szczęścia, spełnienia marzeń oraz pociechy z synków!
Marzenka pyta o Zieloną, a ja właśnie pomyślałam, że Ciebie ostatnio coś na wątku nie było. Patrzę na kolejny post i jesteś.  Wpadajcie do nas z Lenką częściej. 
|
Bardzo dziękuję
Kurcze tyle życzeń od Was dziewczyny,więc jeśli nawet połowa ich się spełni będę bardzo szczęśliwa
Nawet od wizażu dostałam
Droga(i) Katee27... 100 lat!Wszystkiego najlepszego, uśmiechów moc, wygranej w Totka oraz samych słonecznych dni z okazji Twoich urodzin życzy Ci redakcja Wizaż.pl.
ta wygrana w totka mogła by wypalić
Cytat:
Napisane przez gda
W tym nosidle Womar dziecko ma złą pozycję, tak jak Tamlin pisze, musi być bardziej rozkraczone.
No i ABSOLUTNIE NIE WOLNO nosić dziecka plecami do brzucha rodzica - przodem do świata! Ta trzecia pozycja na zdjęciu jest niedozwolona!
To sobie poczytałam o chustach i nosidłach i pozycji w nich:
http://pediatria.mp.pl/lista/show.html?id=65165
|
też tak pomyślałam,ale to womar zostało nawet wyróżnione jako super produkt Mam dziecko w 2009 i podobno jest bezpieczne dla dziecka.A z tego linku co padałaś,co do noszenia przodem do świata...
Nie należy dopuścić do tego, by rosnące nóżki dziecka odbijały się od naszych ud przy chodzeniu. Jest to ruch niezgodny z fizjologią i może być szkodliwy dla wciąż niedojrzałych stawów biodrowych.
Szczerze,to nie wiem jak wygląda noszone w tym dziecko,ale wydaje mi się,że te nóżki jeśli nie odbijają się nawet od ud osoby niosącej,to zwisają a chyba powinny być oparte Dobrze napisałam
Czas edycji: 2013-01-01 o 22:16
|