Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-01, 22:10   #4752
Katee27
Zadomowienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
Ryczec mi się chce, odcięta od dziecka cały dzień dzisiaj jestem
Dlaczego?kto Ci ją zabrał?

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Katee kochanie wszystkiego najlepszego dzisiaj

Dziekujemy za życzonka!!!!!
Dzięki KasiuJak Kubuś się czuje?Pawełek pewnie mocno stęskniony za mamą był,co?

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za jutrzejsze usg Kubusia!
Katee z okazji urodzin życzę Ci przede wszystkim dużo, dużo szczęścia, spełnienia marzeń oraz pociechy z synków!

Marzenka pyta o Zieloną, a ja właśnie pomyślałam, że Ciebie ostatnio coś na wątku nie było. Patrzę na kolejny post i jesteś. Wpadajcie do nas z Lenką częściej.
Bardzo dziękuję

Kurcze tyle życzeń od Was dziewczyny,więc jeśli nawet połowa ich się spełni będę bardzo szczęśliwa

Nawet od wizażu dostałam
Droga(i) Katee27... 100 lat!Wszystkiego najlepszego, uśmiechów moc, wygranej w Totka oraz samych słonecznych dni z okazji Twoich urodzin życzy Ci redakcja Wizaż.pl.

ta wygrana w totka mogła by wypalić

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
W tym nosidle Womar dziecko ma złą pozycję, tak jak Tamlin pisze, musi być bardziej rozkraczone.

No i ABSOLUTNIE NIE WOLNO nosić dziecka plecami do brzucha rodzica - przodem do świata! Ta trzecia pozycja na zdjęciu jest niedozwolona!

To sobie poczytałam o chustach i nosidłach i pozycji w nich:

http://pediatria.mp.pl/lista/show.html?id=65165
też tak pomyślałam,ale to womar zostało nawet wyróżnione jako super produkt Mam dziecko w 2009 i podobno jest bezpieczne dla dziecka.A z tego linku co padałaś,co do noszenia przodem do świata...
Nie należy dopuścić do tego, by rosnące nóżki dziecka odbijały się od naszych ud przy chodzeniu. Jest to ruch niezgodny z fizjologią i może być szkodliwy dla wciąż niedojrzałych stawów biodrowych.

Szczerze,to nie wiem jak wygląda noszone w tym dziecko,ale wydaje mi się,że te nóżki jeśli nie odbijają się nawet od ud osoby niosącej,to zwisają a chyba powinny być oparteDobrze napisałam

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2013-01-01 o 22:16
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora