Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Złamana podeszwa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-02, 09:19   #2
madziara889
Zakorzenienie

Dot.: Złamana podeszwa

Cytat:
Napisane przez albotak Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Zaczął się nowy rok, więc postanowiłam coś zmienić, a że na resztę postanowień przyjdzie jeszcze czas to zaczynam od najprzyjemniejszego czyli dołączenia się do Waszego forum choć czytelniczką jestem od zawsze

Sylwester, nowe butki na imprezie u znajomych i taka ci oto niemiła przygoda... złamałam podeszwę w fajnych sandałkach z zary
jak myślicie, czy to się da w ogóle naprawić, jakoś skleić, szewc pomoże? Szkoda mi ich bo w zasadzie to był pierwszy raz jak w nich wyszłam podeszwa pękła w pół na całej szerokości buta, tuż za platformą. A najlepsze że nawet nie wiem kiedy-ale chyba jak wysiadałam z taksówki Słaba jakość zdjęcia ale robiłam komórką, mam nadzieję, że coś dojrzycie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...230887bbc.html

Poradźcie czy uda się z tym fantem coś zrobić, miała już któraś z was taką przygodę ze złamanym w pół butem i czy raczej już będą do wyrzucenia?

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę szczęśliwego nowego roku!
Mi kiedyś to się przytrafiło ale byty były jeszcze na gwarancji więc tylko oddałam na reklamację i dostałam nową parę butów. A może przejdź się do szewca i zapytaj czy da radę coś z tym zrobić- oni czasem potrafią cuda.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując