Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez tasiulek
Aloffkowa czemu siara? Siara to kraść a nie odkładać nawet takie miedziaki 
Piankka są takie skarbony jak ta świnka tylko z elektronicznymi licznikami 
Zuzik - ogólnie mówiąc związana z Mediami
Właśnie moja mama dzwoniła i zmroziła mi krew w żyłach. U nas w piwnicy chciał się powiesić mój kolega z klasy  Na szczęście ktoś wszedł do piwnicy pewnie po jakieś ziemniaki czy coś i go odratowali...
SZOK
|
Eee największą frajdą jest rozbić i liczyć 
Na to wieszanie to brak mi słów... pare ładnych lat temu "znajomy" z osiedla, w sumie to znałam go z widzenia - kolega moich kolegów... powiesił się na trzepaku na placu zabaw pewnego z przedszkoli...
W ogóle babcia mi właśnie powiedziała, że podobno moja sąsiadka kupiła sobie autko które mi się podoba i sama takie chciałam sobie kupić - fiacika 500... ja nie wiem, oni zawsze zazdroszczą(zwłaszcza dziadek) mi i A musi być lepsza - jej mama tu nie mieszka bo się wyprowadziła do jej ojca, a ona mieszka tu z dziadkami.
Ostatnio przywiozłam swojego brata, bo siedział u mnie z dzieciakami szwagierki, a że chciał zostać w święta to powiedziałam że go odwiozę o 22 no i podjeżdżam pod blok(prowadziłam bo tż wypił kielonka) i stoi ten dziadek sąsiadki i widział że podjechałam audi(lepszym od A samochodem) i już mi dobry wieczór nie odpowiedział - a powiedziałam głośno i wyraźnie a głuchy nie jest. Te ludzie to są dziwne naprawdę
|