Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W nowym roku postanowił zacząć nowe życie. Beze mnie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-02, 13:46   #10
Clemence
Zakorzenienie

Dot.: W nowym roku postanowił zacząć nowe życie. Beze mnie.

Cytat:
Napisane przez manio Pokaż wiadomość
jestem przekonana, że chodzi o inną kobietę. sama przechodziłam przez oś takiego i dla Ciebie najlpeiej bedzie zapomniec o nim i zając się sobą, swoim życiem...
I tutaj masz rację.

Zazwyczaj facet nawymyśla dziewczynie bzdur żeby odejść do innej.
Są kłopoty w każdym związku,W KAŻDYM.
Ale właśnie typki bez jaj, mówią dziś KOCHAM a nastepnego dnia lecą do dziewczyny która jest na świeżo.
Sama obecnie to przechodzę ale mnie to osobiście nie obchodzi co ten koleś sobie teraz robi
Może mieć i 20 dziewczyn.Ale to on robi z siebie idiotę i człowieka,który rzuca słowa na wiatr a za chwilę robi co innego.
I tak najlepiej do tego podejść.
Ktoś kto ma rozum ,nigdy tak nie załatwi drugiej osoby.NIGDY.Chociażby była najgorszą dziewczyną na świecie w pewnym momencie,to jeżeli ma klasę,odejdzie ale nie do innej a po prostu będzie widział,że związek nie ma sensu.A do tego druga osoba nie jest potrzebna żeby to zauważyć.Tak tylko debile postępują,mówiąc kolokwialnie.

Współczuję autorce.Najgorsze jest to,że wskoczy się w ogień za drugą osobą, pozwoli się jej na wiele rzeczy,pomaga.. a ta osoba.. cóż.Odchodzi bo pojawia się rzekomo ten ideał.
TO nieodpowiedzialne i szczeniackie i żal mi takich osób ,bo do nich te zło,które wyrządzają innym- wróci.

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3

Edytowane przez Clemence
Czas edycji: 2013-01-02 o 13:52
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując