Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-02, 19:24   #1565
karolinga
Zadomowienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!

Wszystkim Wam życzę wszystkiego najlepszego w roku 2013, dużo miłości, pięknych włosów i paznokci

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
będziesz niedługo stracona finansowo
Na szczęście mam sponsora
Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
Moje malowanie wczorajsze wszystkie 3 lakiery użyte to Selenki

Bardzo ładne
Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość
Czy to ty masz gel looka ode mnie? Albo to z Cooone się wymieniałam? Bo u mnie się zupełnie nie sprawdził. W ogóle nie sechł...

Problem z paznokciem się częściowo rozwiązał Zapomniałam o złamaniu i jak podciągałam sobie spodnie to się odgięła cała złamana część, o dziwo całkiem bezboleśnie, więc delikatnie oderwałam ten malutki skrawek paznokcie, na którym to się jeszcze trzymało. Jeden problem z głowy. Tylko że przez kilka dni będę musiała pochodzić z plastrem, bo to mięsko pod paznokciem jest dość delikatne, a poza tym wyglądam, jakby mi ktoś kawałek palca uciął Mam nadzieję, że was nie zemdliło od tych moich mało apetycznych historii...
Czasami zdarzy tak mi się złamać paznokieć, i wtedy strasznie mnie boli. A jak jeszcze mam lekcję fortepianu, to w ogóle mam ochotę wyć z bólu.
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
no faktycznie problem jakby z głowy... teraz tylko czekać aż odrośnie a boli Cię tak normalnie, czy tylko jak urazisz o coś?

moje sylwestrowe bling bling

ojaaaaaa Aż mnie oczy bolą