2013-01-02, 19:38
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez xal
Kupowaliśmy materac w BRW i kładłam się na kilka wystawowych i padło na sprężynowy kieszeniowy. Wygodny jest i nie czuć tego obok jak się wierci czy wstaje.
|
ja mam teraz jakiś taki z kokosem właśnie i sprężynami,a le nie wiem co to konkretnie, tanie nie było to chyba i dobre, ale dla dziecka to muszę jakiś turbo zdrowy pod malutki kręgosłupek
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Gryka pianka kokos to jakaś stówa
a ten termo(chyba elastyczny jednak) jakieś 400zł  nie mogę znaleźć teraz tych, które oglądałam kiedyś 
|
łoho no to 400 zł faktycznie szał, ciekawe czy warty jest swojej ceny.
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Ale żelki nie dają takiego kopa- zjedz coś co ma duuużo cukru
Ja lubię czekoladę  a w dzieciństwie to jak się obławiałam bombonierkami na imieninach rodziców, to biegłam do pokoju, jadłam je wszystkie, a w nocy rzygałam. Mama mówiła, że potrafiłam całymi czekoladkami rzygać 
|
ja mam tak, ze jak sa słodycze muszę zjeść wszystko, nie ma opcji, żebym zostawiła na później nie rzygam na szczęście, ale jakoś nie mam umiaru
Cytat:
Ten jest zrobiony na podstawie technologii NASA :klik: 
|
biere go
Cytat:
Napisane przez anoxee
Pokazuję moje dzisiejsze małe zakupy.  Tak jak mówię, nic specjalnego, ale serce cieszy.
Za wszystkie ciuszki oprócz tych ostatnich spodenek dżinsowych zapłaciłam 4,40zł  Spodenki kosztowały 7zł  Body są od rozm. 56-80 chyba, na niektórych nie ma metki. Bluza jest rozm. 80, a te dżinsowe spodnie 62. 
|
bardzo ładne cena niesamowita
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------
Cytat:
Ja nie umiem kupować rzeczy dla chłopca- mój syn będzie chodził ubrany jak dziado- pajac... 
|
ale mamunia będzie go bardzo kochać
Cytat:
Napisane przez axella
Lublana-w neta nie włożę ani złotówki  spokojnie 
|
uff
|
|
|