Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-02, 19:38   #4193
Lublana
Zadomowienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Kupowaliśmy materac w BRW i kładłam się na kilka wystawowych i padło na sprężynowy kieszeniowy. Wygodny jest i nie czuć tego obok jak się wierci czy wstaje.
ja mam teraz jakiś taki z kokosem właśnie i sprężynami,a le nie wiem co to konkretnie, tanie nie było to chyba i dobre, ale dla dziecka to muszę jakiś turbo zdrowy pod malutki kręgosłupek

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Gryka pianka kokos to jakaś stówa
a ten termo(chyba elastyczny jednak) jakieś 400zł nie mogę znaleźć teraz tych, które oglądałam kiedyś
łoho no to 400 zł faktycznie szał, ciekawe czy warty jest swojej ceny.

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ale żelki nie dają takiego kopa- zjedz coś co ma duuużo cukru

Ja lubię czekoladę a w dzieciństwie to jak się obławiałam bombonierkami na imieninach rodziców, to biegłam do pokoju, jadłam je wszystkie, a w nocy rzygałam. Mama mówiła, że potrafiłam całymi czekoladkami rzygać
ja mam tak, ze jak sa słodycze muszę zjeść wszystko, nie ma opcji, żebym zostawiła na późniejnie rzygam na szczęście, ale jakoś nie mam umiaru

Cytat:
Ten jest zrobiony na podstawie technologii NASA :klik:
biere go

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Pokazuję moje dzisiejsze małe zakupy. Tak jak mówię, nic specjalnego, ale serce cieszy.
Za wszystkie ciuszki oprócz tych ostatnich spodenek dżinsowych zapłaciłam 4,40zł Spodenki kosztowały 7zł Body są od rozm. 56-80 chyba, na niektórych nie ma metki. Bluza jest rozm. 80, a te dżinsowe spodnie 62.
bardzo ładnecena niesamowita

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Ja nie umiem kupować rzeczy dla chłopca- mój syn będzie chodził ubrany jak dziado- pajac...
ale mamunia będzie go bardzo kochać

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Lublana-w neta nie włożę ani złotówki spokojnie
uff
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora