2013-01-02, 18:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Cytat:
Napisane przez Debrah
Co do wymiarów Małej to rozumiem zmartwienie - bo mam podobnie z tą główką. Tylko u mnie główka wychodziła mniejsza niż wynika z OM, a reszta ciałka idealnie z OM. Ostatnio się wreszcie udało główkę zmierzyć tak, że dobrze wyszła, zgodnie z miesiączką, ale to tylko pokazuje - jak trudno teraz mierzy się dzidzię i jakie te pomiary są niemiarodajne. Na pewno będzie wszystko z Hanusią dobrze!
Jeśli chodzi o cukier w moczu to powiem Ci tak: nam ( z nietolerancją glukozy/cukrzycą ciążową) też mówili o tym cukru w moczu, ale.. powiedzieli też, że w sumie nie powinien w nim być, ale jak już wyjdzie, no to się z nim i tak raczej nic nie da zrobić i to mogą być po prostu uroki ciąży. Czyli dość dziwnie - sprawdzać czy nie ma , a jak jest to i tak trzeba olać, bo nic z tym nie zrobisz  Mnie też to dziwi.
ad new bornów : mam jedne z pampersa (chyba 43 szt tam są?) i jedne z BD. Czyli dwie paczki tylko. No i nie wiem? dokupywać? Z drugiej jednak strony - obecnie kupić pieluszki to żaden problem jest, to chyba sensu nie ma zapasów robić.
Teraz otworzyli mi Biedrę 5 minut od domu, to jeszcze mam dojście do pieluszek Dada, ale jakoś na razie mnie nie skusiły:P
|
Dzięki wiesz, weszłam w google troche poczytałam o tym ( wiem może głupio ale nie dało by mi to spokoju) no i faktycznie wszystkie dziewczyny pisały że jak tak miały to wszystko w porządku było później..... eh chce już ją mieć po mojej stronie brzucha....
|