Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mundial 2014 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-02, 20:06   #817
Ashaai
Zakorzenienie

Dot.: Mundial 2014 - część II

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Aż mi się włączyła wizualizacja takiego wesela, gdyby zaproszeni byliby wszyscy z Realu i wywijali w rytmie "Jesteś szalona"
Raczej teraz nowy hicior "ja, uwielbiam ją, ona tu jest i taaańczy dla mnie"
Już widzę jak Ramos kręci pupką
Albo wyobraźcie sobie całą drużynę Realu tańczącą kaczuchy

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość

isa błagam zrób coś z tym, bo choć Benz nie mój, to ja paczeć nie mogę!

taaaaa a potem piętrolą, że chcieliby się związać ze "zwykłą" dziewczyną Jak, ja się pytam, JAK?
Ja też nie mogę patrzeć na to co ten Benz wymyśla z tymi włosami
Benz nie podkradaj żelu Krysi, bo strzeli focha, tupnie nóżką i będzie źle !

No właśnie takie głupie gadanie o 'zwykłej dziewczynie' tylko jeszcze bardziej mnie wkurza

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
Chciałabym to zobaczyć
Wystarczy, że jedna z nas upoluje swojego Ciastka Później już z górki - przychodzimy na ślub i korzystając z okazji poznajemy naszych Ciastków i oni się w nas zakochują, a potem żyli długo i szczęśliwie
To ja mogę iść na pierwszy ogień. Upoluję Ciastka, zaciągnę do ołtarza. Wtedy Wy będziecie mogły działać

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Kim ?

To ja też się rozedrę na pół i wtedy Mario też trzeba na pół
z chęcią przeciągnęłabym go po moim dywanie ( ale zaraz.... ja nie mam dywanów )

No dobra. To czekaj drzemy się wszyscy na pół. Albo nawet na ćwiarteczki

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Nie wiesz? Ile ja już sobie wersji wyobrażałam . Że wyjeżdżam tam i zapoznaję się z dziewczyną, która pracuje tam na stadionie i się z nimi zapoznaję, że Ronuś mnie potrąca na ulicy () i tak się bidulek przejmuje, że chce mnie odwieźć , że spotykamy się na ulicy i go trafia..
Weź... ja stara doopa już a też czasem mam przed snem takie dziwne wizje Baśnie Andersena się przy moich wizualizacjach chowają

Lepiej zacznij się uczyć już tureckiego tańca ślubnego. Nie tak łatwo wywijać w kiecce i na obcasach takie tańce: http://www.youtube.com/watch?v=XlIwL4ULTr4

Edytowane przez Ashaai
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:09
Ashaai jest offline Zgłoś do moderatora