Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-02, 19:10   #4214
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki!

Wpadłam tylko na chwilę, żeby zdać relację z połówkowego.
Nasza niunia już nie zmieniała płci i pozostała dziewczynką Wszystkie parametry ma w normie i waży 435g ( 2 dni temu było 370g, więc chyba jest jakaś granica błędu, bo raczej aż tyle nie przytyła ). W każdym razie wszystko jest ok Mała chyba wiedziała, że ma widownie bo robiła niezłe wygibasy: nogi zakładała za głowę jakby chciała zrobić przewrót w tył albo świecę no tak mi się śmiać chciało niesamowicie. Mała gimnastyczka nam rośnie (przynajmniej do czasu, aż przesiądzie się za kierownicę bolida ).

Zmykam teraz, bo mój TŻ spragniony imprezy (bo Sylwestra przepracował) zaprosił na dziś parę znajomych. Będziemy się raczyć barszczykiem z krokietami - magia wizażu.

Plotkujcie sobie śmiało, i tak Was nadrobię
Super, że z malutką wszystko ok!

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
byliśmy dziś z mężem na dodatkowej kontroli, bo trochę mnie niepokoiło to uczucie rozpierania szyjki - jakby dziecko całym ciężarem pchało się już tam - najczęściej czułam to w nocy albo jak leżałam, i trochę martwiłam się czy dokładając do tego skurcze nie robi się jakieś rozwarcie - ale wszystko jest ok na szczęście, tylko chyba kontrolę będę miała częściej, co 2, nie co 3 tyg.
ale zaniepokoiło mnie coś innego - tydzień temu na połówkowych wyszło, że główka dziecka jest troszkę mniejsza niż powinna być na trwający tydzień - nie martwiłam się tym, bo wiadomo, wymiary są różne, ale wspomniałam o tym mojej gin, pomierzyła i okazało się że nóżki i brzuszek ma na 24 tydzień, czyli prawidłowo, ale główka 21-22 tc mam się nie martwić, bo podobno takie różnice się zdarzają, ale qrcze, poczytałam troszkę o tym, co może oznaczać za mała główka i jestem przestraszona bardzo ... mam nadzieję że nadgoni
Nadgoni, nadgoni! Nie zamartwiaj się na zapas

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Zawsze możemy iść do maka na lody z polewą czekoladową, albo karmelową.

Pokazuję moje dzisiejsze małe zakupy. Tak jak mówię, nic specjalnego, ale serce cieszy.
Za wszystkie ciuszki oprócz tych ostatnich spodenek dżinsowych zapłaciłam 4,40zł Spodenki kosztowały 7zł Body są od rozm. 56-80 chyba, na niektórych nie ma metki. Bluza jest rozm. 80, a te dżinsowe spodnie 62.

Aha, miałam przeprosić za jakoś, ale robiłam telefonem, bo aparat u mamy został.
Super ciuszki!

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
wyciągasz pieniądze z bankomatu przed marketem. napychasz koszyk do granic. przy kasie okazuje się, że nie masz tych pieniędzy w portfelu, nie masz ich w torebce, nie masz ich w kieszeniach. nigdzie. amba. z konta ściągnęło, ale za cholerę nie pamiętam ani nominałów ani uczucia trzymania ich w dłoni. jakieś pomysły?

sorki za pogrubienie, ale nie mogę go usunąć?

no, idiotka. i najlepsze- w domu sięgasz do lodówki po coś co było w koszyku, ale niestety nie dotarło do domu. łudzę się, że jednak nie wypluło tej gotówki. nie widzę tego w historii rachunku, tylko w zablokowanych środkach.

Ale jak masz w zablokowanych, to jest duża szansa, że może bankomat ich nie wydał po prostu...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora