Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-02, 20:51   #4920
Sojka1990
Zadomowienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Dziewczyny chyba muszę iść do gina..
Po prawej stronie nad blizną po cc mam jakąś wypukłą gule, jutro zrobie zdjęcie i wrzuce bo widać ją dobrze przez skóre, ogólnie mam niezłe bliznowce dobre 2cm nad i pod blizną wyczuwalne zresztą ginek na wizycie po połogowej mówił że no niestety ale wewnątrz bliznowce mam i to paskudne, tyle że wtedy nie było jeszcze tej guli. Może bym to i olała ale może to jest powód mojego ciągłego plamienia raz krwią, raz jakąś brązową wydzieliną, która na wkładce wygląda jakbym za przeproszeniem się do czysta nie podcierała przy wypróżnianiu się.

Ja też uważam że co łyżeczką to łyżeczką, jeśli maluch nie zaakceptuje jej teraz to potem będzie tylko gorzej, przekonałam się na starszych i teraz błędu podawania zupek butelką nie popełnie. Zośka też już wie do czego służy łyżeczka na jej widok buzia na całą szerokość otwarta.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Gryzak Zosia ma żelowy (taki z żelem w środku co mozna w lodówce schłodzić przy ząbkowaniu) a propos ząbków- wyszła jej niespodziewanie jedyneczka na dole jak mi się uda to jutro zrobie zdjęcie, uwiecznione musi być