Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ○Nietypowe○Dziwolągi ○Ciek awe○
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-03, 20:34   #5
dra
Zakorzenienie

Dot.: ○Nietypowe○Dziwolągi ○Ciek awe○

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
hihihi fajny ten ambulans Poziomko w sam raz na podroz dookola swiata
Ja chyba tez mam z moim TZ takiego dziwolaga. Jest to troche innego rodzaju dziwolag niz Twoj, ale jest Bo nawet tutaj gdzie mieszkam, w Londynie, gdy wyjezdzamy na ulice budzi wielkie zainteresowanie. Bo nie czarujmy sie - wygladu nie ma standardowego Dlatego chyba dobrze wpasuje sie w ten watek ze swoim nietypowym, ciekawym dziwolagiem
Samochod jest marki TVR - slynnej i legendarnej marki brytyjskiej produkujacej samochody sportowe.Model - Tuscan. To samochod dla koneserow posiada wielki fan club ktory zrzesza milosnikow w calej anglii, organizowane sa zloty,przejazdy zamieniajace sie niemal w wystawe ktore maja miejsce na ulicach Londynu.
Naszego tvr-ka kupilismy trzy miesiace temu. Jest to samochod troche niepraktyczny, dwuosobowy, zawieszenie ma twarde jak cholerka
4 litry, wiec ja sie boje wsiadac jako kierowca do tego pocisku
wrzucam fotki....fotki samego samochodu wzielam z netu, bo my tak fajnych nie mamy, a te sa zrobione z kazdego profilu i mozna sobie dobrze poogladac ale mysle, ze w lato nadrobimy z fotkami naszego tuska i wklejam tez dwie fotki ze mna w roli glownej, ktore byly zrobione w dniu kiedy TVR stanal przed naszym domem
fajny wozik super to co że 2 osobowy super,ale się zastanawiam jak można lewą ręką przemieniać biegi i jaj jeździć lewą stroną zadziwia mnie to