Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-03, 00:10   #2707
nniee
Zakorzenienie

Dot.: Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
wiecie co.. trafiłam na jakiś filmik na YT targów motoryzacyjnych i jak oglądałam te kobiety to zdałam sobie sprawę, że potrafiłabym zostawić swojego partnera (nawet męża) gdyby ten gapił się na te panie.
U mnie w związku wszystko układa się jak najlepiej, ale boje się tego właśnie momentu [bo wiem że mój lubi się ukradkiem pogapić- w mniejszy stopniu, ale czasami widzę że to silniejsze od niego].
Jeśli tacy są wszyscy faceci to ja chce być sama. Mniej cierpienia
Ostatnio się pokłóciłam o podobną rzecz z chłopakiem chciałabym umieć to ignorować, choć wolałabym, żeby po prostu nie robił takich rzeczy.
A do szału doprowadza mnie to jak go przyłapię, on w tej chwili odwraca wzrok i kłamie, że nie patrzył (albo nie jest tego świadomy, albo ja mam omamy...)

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Potrzebuję obiektywnej opinii.........Czy powiedziałybyście partnerowi o swoich złych relacjach z rodzicami? O tym, że matka wyzywa, zabrania przyjeżdżać do domu, wyśmiewa, poniża, grozi, że naopowiada głupot rodzicom Tż....że mnie chłopak rzuci i mnóstwo innych okropieństw.

Siedzę i ryczę. Z całego serca chciałabym podzielić się tym z najważniejszą osobą w moim życiu ale zwyczajnie boję się, wstydze, że On tego nie zrozumie, powie, że wymyślam. Zerwie ze mną. Będzie to dla niego nie do zniesienia.

Proszę doradźcie
Tak. Chyba, że to świeżutki związek, to może bym się wstrzymała, ale prędzej czy później na pewno.
Też miałam trudną sytuację w domu, ale TŻ wiedział o wszystkim od początku, nawet był świadkiem przykrych sytuacji. Mi pomagało to, że mogę mu się wygadać, on zawsze mnie pocieszył, przytulił, to było bardzo ważne dla mnie. Poza tym, nie warto się zamykać przed tak bliską osobą.