Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 3 mamy i 2 ojców ?!?! Skłócona rodzina??!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-03, 21:45   #1
pegaz:)
Przyczajenie

Thumbs down

3 mamy i 2 ojców ?!?! Skłócona rodzina??!!

Ja nie wyobrażam sobie swojego wesela... :mad :
Moi rodzice są 10 lat po rozwodzie. Mój ojciec ma żonę i dziecko. Ja nie miałam z ojcem nigdy dobrych kontaktów ale "rozmawiamy ze sobą". Czasami odwiedzam swojego przyrodniego braciszka wiec gadamy sobie troche...
Rodzice mojego przyszłego męża też nie żyją w zgodzie... Jego ojciec jest alkoholikiem... Jego rodzice ciągle się kłócą...
W dodatku jeśli chodzi o rodzinę z mojej strony to jest ze sobą skłócona... Rodzina od strony mojej mamy jest skłócona z rodziną od strony mojego ojca... Rozwód moich rodziców nie przebiegał " po cichu". Nie obyło się bez ciągania m.in mnie po sądach i zeznawaniu przeciw ojcu. Teraz jest niby "ok". Ale rodzina od strony mojej mamy i rodzina od strony ojca na pewno nie będą ze sobą gadać... W dodatku mój przyszły mąż też ma taką "dziwną rodzinę ".

Co ja mam zrobić ?
Chciałabym mieć piękne wesele ale jak sobie pomyśle o tym wszystkim to aż mi się wszystkiego odechciewa . Nie wyobrażam sobie tych 3 rodzin razem przez tyle czasu... nie wspominając już o podziękowaniach dla rodziców itp. ....

Co wy o tym myślicie
Jeśli macie jakieś pomysły to proszę Was o pomoc.

Buziaki
pegaz:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując