Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy mam talent? sprawdź,oceń
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-03, 11:16   #5
lalika
Rozeznanie

Dot.: czy mam talent? sprawdź,oceń

Cytat:
Napisane przez dziobek909 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie.Od pewnego czasu piszę krótkie opowiadania,a w przyszłości marzy mi się napisanie książki.Chciałabym przedstawić Wam fragment mojej pracy i prosić o obiektywne zdanie na ten temat.Przyjmę każdą uwagę i krytykę zależy mi na tym by wiedzieć czy to co piszę ma sens..

"Był ciepły wrześniowy wieczór,słońce skryło się za chmurami,a w powietrzu dało się wyczuć nadchodzącą jesień.
Parkiem w otoczeniu pożółkłych już liści szła dziewczyna.
Na jej kasztanowe włosy padały promienie zachodzącego słońca,
dając piękny miedziany połysk.Usta miała pełne,a oczy wielkie,zielone,wydawały się wyrażać ogromny smutek.Mijali ją różni ludzie.Para emerytów idąca powolnym krokiem w stronę przystanku autobusowego,a także dwójka młodych ludzi.Trzymali się za ręce,widac było,że darzą się ogromnym uczuciem.
Dziewczyna przystanęła na chwilę i z tęsknotą wpatrywała się w mijającą ją właśnie parę"
to pogrubione chyba nie bardzo ma sens. Poza tym jesli slonce skrylo sie za chmurami to promienie nie mogly padac na wlosy. Zastanow sie zawsze czy to, o czym piszesz ma sens. Zadbaj o tresc a nie tylko o formę. Czy zaczynajac pisac opowiadanie masz jakis plan, jakas tresc, ktora chcesz przekazac?

Nie wiem czy masz talent (ciezko ocenic na podstawie krotkiego fragmentu) ale zycze Ci wytrwalosci i powodzenia w rozwijaniu swojej pasji . Jesli chcesz obiektywnych opinii to przedstaw cos dluzszego. Na razie to wyglada jak poczatek wypracowania ze szkoly sredniej. Przepraszam, jesli Cie urazilam.

Edytowane przez lalika
Czas edycji: 2013-01-03 o 11:23
lalika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując