2013-01-03, 12:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 22 m-ce nasz wątek trwa, numer 15 już przybiera - Tżtówki i EksTżtówki 2008
Cytat:
Napisane przez moniczka_90
ale macie już zarezerwowana salę lub księdza ? nie i własnie o to chodzi  my tez mieliśmy teoretycznie datę, może na pół-serio ale tak sobie wymyśliliśmy i niby mieliśmy - to o czym pisałam wczoraj styczeń 2014 albo 2015  ale nie rezerwowaliśmy bez zaręczyn sali 
|
Nie wiem, czy nie rezerwowałabym sali tylko dlatego, że nie było zaręczyn. W sumie to nad tym się nie zastanawiałam Tak, jak pisałam- to nie jest dla mnie jakieś mega ważne. Wiadomo, że z zaręczynami, jak ze ślubem- po różnie może być... Wystarczyłaby mi szczera rozmowa na temat przyszłości naszego związku.
Bardziej zaręczyny byłoby miłym akcentem w naszym związku, przypieczętowaniem czegoś. Wejściem na wyższy level i nie mówieniem o sobie chłopak/dziewczyna w wieku 24 lat. Dlatego chciałabym
Ale rozumiem Twoje podejście
Właściwie nie ma jednego, stałego przepisu na szczęście i miłość. Ważne, żeby ludzie nie robili nic wbrew sobie i żeby oboje partnerzy czuli się dobrze z decyzjami, jakie podejmują
|
|
|