2005-05-18, 08:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dramatically Different Moisturizing Gel
Jest bardzo przyjemny w użyciu . Hm , jakby Ci go w miarę trafnie opisać - bardzo lekko rozprowadza się na skórze , ja przez cały rok używam kwasów, więc na skórze wygładzonej kwasikiami rozprowadza się pociagnięciem łapki . Co ciekawe - nie pozostawia lepkiej warstwy , nie trzeba czekać aż się wchłonie ponieważ wsiaka w skórę od razu i się nie błyszczy [ choć pewnie zależy to od rodzaju skóry ] , nawilża dość dobrze jak na taką żelową konsystencję . Jest naprawdę świetny pod makijaż - ja mam wrażenie , że trochę wygładza w dotyku skórę ten żel i co najbardziej mnie urzekło to to , że podkład rozprowadza się na tym żelu niezwykle gładko i równomiernie [ ale nie wykluczam , że to od kwasików ] . Dobry jako baza pod makijaż . Moim zdaniem lżejszy , skuteczniejszy , przyjemniejszy i bardziej wygładzający od Moisture Surge Extra tej firmy - tamten mi się trochę kleił i nie nawilżał szczególnie . Nie wiem , czy Ci pomoże mój opis ponieważ ten żelik nie jest przeznaczony do mojej skóry - uzywam go często jako bazy pod makijaż lub pod filterek 
Acha - i w ogóle jest naprawdę zupełnie , zupełnie różny od emulsji DDML . To dopisek .
Edytowane przez neuilly.
Czas edycji: 2005-05-18 o 08:11
Powód: dopisek
|
|
|