2013-01-03, 15:54
|
|
Raczkowanie
|
Klasyczna pielęgnacja
Dziewczyny,siedzę na wizażu już 5 lat(choć zarejestrowałam się niedawno).Jest po prostu MULTUM wątków na kosmetycznym i włosowym o pielęgnacji,ale wszystkie porady i wszystkie posty sprowadzają się do jednego-składów,naturalnej pielęgnacji itd...
Osobiście też z powodu czytania wizażu znam się na tym ale rok temu,po wielu rozczarowaniach,postanowi łam wrócić do całkowicie klasycznej pielęgnacji-to znaczy używać mniej lub bardziej popularnych kosmetyków dostępnych w drogeriach,reklamowanych, kultowych.I cóż wyglądam milion razy lepiej.Mimo wszystko niektórym służy ta cała chemia 
Wierzę,że są też tutaj dziewczyny które mają podobne odczucia.Już od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem stworzenia takiego wątku,gdzie moglibyśmy podyskutować o kosmetykach które dobrze na nas działają mimo swojego chemicznego składu.Dedykuję wątek wszystkim znudzonym wiecznym zaglądaniem w skład i pouczania o złej parafinie i silikonach Umieszczam go tutaj,bo chciałabym rozmawiać na temat zarówno pielęgnacji ciała,twarzy jak i włosów Mam nadzieję że wątek się rozwinie
|
|
|