|
Elwirka-Elmirka :D
|
Dot.: Koty- część V
Cytat:
Napisane przez Narrhien
Znalazłam dzisiaj karmę której nigdy wcześniej nie widziałam, ani o niej nie słyszałam - nazywa się Shesir. Czy któraś z was miała z nią doświadczenie?
Skład ma bardzo dobry, wygląd też, ma takie okienko jak Applawsy. Mówię oczywiście o mokrym, chociaż suche też mają z tego co widziałam.
Wzięłam małej dwa smaki, może to podejdzie  Chyba przetestuję wszystkie istniejące karmy, zanim znajdę tę, która jej odpowiada, a jeszcze w smak trafić to w ogóle. Tyle wiem, że ryby nie bardzo, kurczak przeciętnie, najlepiej wołowina i ostatnio indyk.
Naprawdę, nawet nad jedzeniem dla siebie tyle nie myślę co nad tym potworem 
|
A możesz podać link do tej karmy? Może Chamiskowi też podpasuje
U mnie rybę Cham zjadł raz, Gourmeta. On preferuje tylko kurczaki, czasem np. królika albo coś innego.
Cytat:
Napisane przez monika_sonia
Przypomniało mi się coś : Pamiętam, jak na jakiś festiwal na studiach każda dwójka miał coś przynieść, my z koleżankom muffinki wg konkretnego przepisu, z 30 sztuk. Koleżanka zaproponowała, że ona zrobi a podzielimy się kosztami, idealna sytuacja, nie? Guzik, policzyła mi za prąd, wodę, kilogram masła, 10kg cukru itp i kot wie co jeszcze . Podziękowałam, z babcią zrobiłam za darmo, bo wszystkie składniki już były w domu .
|
Spryciula z koleżanki 
Cytat:
Napisane przez esfira
|
Jesteś boski 
Cytat:
Napisane przez dziewczynkazaparatami
Ha, moja syberyjska dzielnie zniosła sylwka, a wczesniej wyjazd do tesciow i zycie z psem! Bez stresu, spokojnie i z duma.
Za to zrobilo sie u nas w KRK cieplej i gubi masę sierści, lub jak woli mój TŻ - kottonów 
|
Jak spotkanie z psem? I podróż? (Nie wiem, czy nie przegapiłam relacji ).
O ja, mój Cham to tak linieje Zamiast trzymać sierść, to jemu teraz najwięcej wychodzi 
Cytat:
Napisane przez Magda_84
|
Aloes 
Owoce
O ja Ciekawe, co by na to powiedział mój Cham 
Cytat:
Napisane przez monika_sonia
Będę czekać na relację i zdjęcia  .
|
Ja też 
Cytat:
Napisane przez xmania
|
Ja mam, ale rzadko korzystam, wydaje mi się, że on wyrywa kotom sierść, ale to tylko moje wrażenie 
Cham ma półdługa i gęstą, a Persilla długą i nie wiem, czy to dla nich dobre.
Cham ma taką metalową szeroką szczotkę, a Persilla grzebień i są ok.
Cham:
http://www.otozoo.pl/pl/sklep/szczot...339,21324.html
Pers:
http://www.nokaut.pl/pozostale-dla-z...w-i-kotow.html
|