Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-04, 10:30   #295
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Ale miałam sen..a w zasadzie dwa.

W pierwszym znowu wróciłam do szkoły muzycznej. Nie wiedziałam w śnie czy ja już ją skonczyłam czy nie i chodziłam od nauczyciela do nauczyciela, że ja w ciąży jestem i ze mam zwolnienie lekarskie dlatego mnie nie bylo tak długo...

W drugim śniło mi się, że byłam w 3 pokojowym mieszkaniu na wysokim piętrze i w prawie każdym pokoju był morderca i chciał mnie zabić.. I nie wiedziałam do jakiego pomieszcszenia pójść, żeby nie było tam mordercy i żeby jednocześnie uciec, a drzwi wyjściowe też były obstawione..

Ja chyba zaczne spisywać te moje sny i kiedyś scenarzystka horrorów zostanę..
Ło matko, co za noc, że wy dziś takie sny miałyście. Je dziękuję Bogu, że od jakiegoś czasu zupełnie swoich snów nie pamiętam. Na początku ciąży tez mi się same horrory śniły i potem cały dzień chodziłam roztrzęsiona.

Wiecie co, własnie oglądałam zdjęcia ciążowe moich dwóch dobrych koleżanek( w zasadzie to jednej bliskiej przyjaciółki ) i pomyślałam, że może Wam się spodobają
http://paulinawosko.pl/category/ciazowe/
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora