Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-04, 16:21   #591
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Opisałam rano moja wczorajszą wizyte na usg i niema posta trzeba pisać od nowa:

no więc (wczorajsze usg przeniesione z dzis): wkońcu poznałam płeć, choć już na pierwszym usg gin podał mi płeć, ale ja jakoś się do tego nienastawiałam i przeczucie mnie niezawiodło, bo płeć uległa zmianie i jest.....................IT IS A GIRL
Maż niebył ze mną wczorej i jak mu powiedziałam przez telefon to mi niewierzył ,ale musiał zmienić zdanie jak przeczytał na opisie usg- "płeć- narządy żeńskie prawidłowe" i oczywiście skoczyliśmy na galerie kupić coś małej - sukieneczke sztruksową z zary i sukieneczke w kwiatki i kaftanik ze smyka (oczywiście wszytko różowe i wyprzedażowe )
Dziś jeszcze odwiedziałam innego smyka i kupiłam 3 kaftaniki, półspiochy, i 3 body z krótkim no i różowe oczywiście

A co do usg- to wszystko ok, ale tak jak pisałam już zgłupiałam z tymi moimi tyg ciązy który mam brać pod uwage a wizyta u mojej ginki dopiero 15 wiec musze czekać
Profesor z Łodzi mi robił, super facet, wszytsko pokazał, pomierzył....serce, mózgowie, twarz, nerki, układ moczowy itp....
Mała ma około 268 gram, a co do mojego łożyska to w opisie mam tak: "na ścianie przedniej, w jego obrebie widoczne poszeżone zatoki żylne z wolnym przepływem krwi, ale w normie" i prof, powiedział że " mam sie niemartwić, trzeba je kontrolować no bo ono takie dziwne jest poprostu.."

Co do imiona- to wieksza przewaga na korzyść Natali, ale Lena też brana jeszcze jest pod uwage

Którejś (niepamietam która) podoba się Aron imie- mój pies się tak wabi
Super
Gratuluje Dziewczynki są cudne

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora