Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chciałabym zmienić coś w makijażu.. jakieś propozycje?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 16:24   #8
fiasco
Wtajemniczenie

Dot.: Chciałabym zmienić coś w makijażu.. jakieś propozycje?

Cytat:
Napisane przez agiantkaa Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za rady i stwierdzam, że mój przyjaciel jest niesamowitym... pomocnikiem. Mówi mi zawsze to samo co Wy, a dodatkowo ostatnio dostałam od niego cudowny błyszczyk, którym mam podkreślać ''piękne'' usta. Kurczę.. czy to napewno facet.. (?) - jak z bajki Zna się na modzie, makijażu, paznokciach i włosach. Zawsze idealnie doradzi.

Mam kompleksy. Pewnie nie ja jedna i ostatnia. Chciałabym wszystko w sobie zmienić.
naprawdę masz śliczne usta pełne i fajnie "wykrojone"
Twój nos też mi się podoba. Nie zmieniałabym go bo to nie żaden wielki kartofel A po operacjach i tak chrząstka narasta, zwykle niekoniecznie dobre to wygląda. Nikt nie jest idealny, ale to dobrze przecież

Większość młodych dziewczyn ma kompleksy. Mam nadzieję, że znajdziesz siłę by zaakceptować swój wygląd Jesteś tylko człowiekiem, nie manekinem, który ma mieć perfekcyjne wymiary, proporcje i kształty...