Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-04, 16:28   #601
diabli
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
no i nie ide na wizyte lekarza nie ma do końca tygodnia

dobrze, że zawsze dzwonie, bo bym juz 2 raz jechała na próżno... z 2 strony może to i lepiej bo mam dziś urodzinki i nie musze sie po przychodniach włóczyć.. no to pewnie mnie zapiszą na poniedziałek albo środe najwcześniej.. a dopiero jak dostane skierowanie to bede sie mogla zapisać na połówkowe a co jak nie beda mieli mnie juz gdzie wcisnąć? do którego tygodnia sie robi? gin mówił żeby też nie za późno bo potem jak dziecku skóra zgrubieje to gorzej narządy widać
stoooo lat!

panie z recepcji nie dzwonia i nie informuja, ze lekarza nie bedzie?!
na polowkowe zapisz sie, a skierowanie zalatwisz pozniej chyba robi sie do 24 tygodnia.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Nowy wątek ?

Próuję nadrobić
Diabli, dzięki za listę filmów. Kilka sobie zaznaczyłam, kilka widziałam, fajne
Ja nadal "niewyprawkowa". Wyczekuję na ruchy, cośtam mi się w brzuchu przewraca, ale to chyba jelita :P

Rozmawiacie o kolędach.. my trochę niekościelni jesteśmy i do tej pory unikaliśmy księdza.. Ale szanuję tradycję, mam bardzo praktykującą mamę..
Jeden z pierwszych komentarzy mojego TŻ - który jest dość małomówny, a przez kilka dni po nowinie o ciąży był wyraźnym szoku..
I tak zupełnie znienacka po dłuższej chwili milczenia któregoś dnia wypalił "Tyyy.. Jola.. to my musimy w tym roku księdza wpuścić!" Padłam
moj tez chcial wpuscic, ale raczej zeby podyskutowac o chrzcie...czy ochrzcza, bo jego mama nalega, a my bez koscielnego w koncu nam sie nie udalo, przegapilismy ksiedza.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora