2013-01-04, 16:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Cytat:
Napisane przez Paulina 87
no i nie ide na wizyte   lekarza nie ma do końca tygodnia
dobrze, że zawsze dzwonie, bo bym juz 2 raz jechała na próżno... z 2 strony może to i lepiej bo mam dziś urodzinki i nie musze sie po przychodniach włóczyć..  no to pewnie mnie zapiszą na poniedziałek albo środe najwcześniej..  a dopiero jak dostane skierowanie to bede sie mogla zapisać na połówkowe a co jak nie beda mieli mnie juz gdzie wcisnąć? do którego tygodnia sie robi? gin mówił żeby też nie za późno bo potem jak dziecku skóra zgrubieje to gorzej narządy widać
|
stoooo lat! 
panie z recepcji nie dzwonia i nie informuja, ze lekarza nie bedzie?!
na polowkowe zapisz sie, a skierowanie zalatwisz pozniej chyba robi sie do 24 tygodnia.
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Yola
Nowy wątek ?

Próuję nadrobić
Diabli, dzięki za listę filmów. Kilka sobie zaznaczyłam, kilka widziałam, fajne 
Ja nadal "niewyprawkowa". Wyczekuję na ruchy, cośtam mi się w brzuchu przewraca, ale to chyba jelita :P
Rozmawiacie o kolędach.. my trochę niekościelni jesteśmy i do tej pory unikaliśmy księdza.. Ale szanuję tradycję, mam bardzo praktykującą mamę..
Jeden z pierwszych komentarzy mojego TŻ - który jest dość małomówny, a przez kilka dni po nowinie o ciąży był wyraźnym szoku..
I tak zupełnie znienacka po dłuższej chwili milczenia któregoś dnia wypalił "Tyyy.. Jola.. to my musimy w tym roku księdza wpuścić!" Padłam 
|
moj tez chcial wpuscic, ale raczej zeby podyskutowac o chrzcie...czy ochrzcza, bo jego mama nalega, a my bez koscielnego w koncu nam sie nie udalo, przegapilismy ksiedza.
|
|
|