|
Dot.: Ile wydajecie na modę i urodę?
Ciezko powiedziec, sa miesiace gdzie bedzie to 30 zl a sa takie gdzie 800.. Od kilku lat zdecydowanie mniej, nie kupuje kolorowki wcale - mam dwie paletki inglota wiec pelny wybor, czasem tez w ramach prezentow dostaje np.cienie, perfum nie kupilam od dobrych 10lat gdyz moj tata nie daje mi szansy, to jego sztandarowy prezent na wszelkie okazje typu walentynki, dzien kobiet, imieniny itp tuszu do rzes nie uzywam od kilku miesiecy bo nosze przedluzone (zaklada mi je siostra wiec koszty tez zerowe badz znikome), regularnie kupuje tylko podklad, raz na 2-3miesiace Astor albo L'Oreal wiec nie wydaje wiecej niz 70zl; kosmetyki myjaco-smarujace kupuje zwykle dosc tanie, np.Ziaje lubie a ze nie mam problemowej cery to w zupelnosci starcza.. Co do ciuchow to takie "zwykle" staram sie kupowac mozliwie tanio, patrze na marke - tzn. Jak mam wydac na spodnie 300zl to wole to zrobic w Lee niz w H&M ze wzgledu na to, ze wiem, ze posluza mi dluzej.. Jak na cos "zachoruje" to nie mam skrupulow zeby wywalic np. 700zl na Emu czy kilka stow na dobra kurtke na stok..