Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogowanie to moje drugie zycie..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-04, 20:20   #249
thePhantom
Zakorzenienie

Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Btw, wyglądasz znajomo ... chociaż napewno Cię nie znam
kiedyś usłyszałam od rodziców Tżta, że w "Trudnych sprawach" grała dziewczyna IDENTYCZNA JAK JA może stąd?

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Matko, ale nastukałyście Chyba zrobi się z tego blogowo-spamiarski wątek, za którym nie będę w stanie nadążyć

Co do komentarzy - u mnie rzadko bywają, bo co można ciekawego u mnie napisać? "Ładna kartka, zazdroszczę", "Śliczna!" itp. A ja takich nie chcę Zresztą, mi statystyki dają ogromnego kopa - mimo że blog jest dość świeży, odwiedza go co najmniej 100 osób dziennie. Wiem, że dla niektórych z Was to jest nic, ale ja jestem z tego cholernie dumna, bo jak zakładałam bloga, to najbardziej bałam się tego, że nikt nie będzie go czytał

Co do odchudzania - mam w planach I to nawet poważnych, bo od jutra i wcale to nie jest takie gadanie Byłam już u dietetyka, otrzymałam tabele długotrwałego żywienia i dzisiaj zrobiłam odpowiednie zakupy Do tego ćwiczenia - orbitrek, który uwielbiam oraz aerobik - Tiffany Rothe i ewentualnie Ewa Chodakowska. Już ćwiczyłam z nią w wakacje i ogólnie ćwiczenia mi się podobały i nie były zbytnio męczące, ale ona sama mega mnie irytuje Jak polubiłam jej profil na facebooku to po kilku dniach go "odlubiłam", bo naprawdę wkurzały mnie jej posty. Może na niektórych działają motywacyjnie, ale na pewno nie na mnie

Co do szablonów i ich ulepszania - jak na razie zainstalowałam tylko ten licznik, żeby mieć wiarygodne statystyki, ale z informatyką u mnie na bakier Chociaż może z Hafiją mi się uda, dziękuję ślicznie za linka
hahaha znam ten ból z Ewką, jej rzygające tęczą posty i zdjęcia na FB

mnie statystyki też motywują, chociaz ja w normalnym okresie mam moze z 30 wejśc dziennie? jak wrzucam zdjecia na LB czy cos to czasami więcej, raz jak moje zdjęcie było na Zeberce, to mialam prawie 6 tys. wejść jednego dnia
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora