Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-04, 22:49   #291
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja też jestem za szczepieniami. Uważam ze rodzice nieszczepiacy kreca sobie bat nad głową, ale z drugiej strony ilość szczepień dziecka ponizej 1 roku życia jest zatrważająca, no i to szczepienie od razu po urodzeniu to tez makabra, tak od razu bombardować.
zgadzam sie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Tak Gucia, byłam sama, bo on miał akurat nockę. To, że mój maż zazdrośnik to jedno ale dodatkowo zawsze martwi sie o moje bezpieczeństwo (za dużo w pracy się różnych akcji naogląda). No i w sumie o to chodziło na Sylwku - bezpieczeństwo. Kilku osobom odbiło min. ja też załapałam się na taką akcję, moje bezpieczeńswto zostało mocno nadszarpnięte, ale w sumie nic powaznego się nie stało. Ale szczerze to finał całości mógł być bardziej poważny. Puiszę dość ogólnie, bo nie chcę na publicznym zagłebiać się w szczegóły, może jutro w K. dopiszę coś więcej. dziś po 12h pracy już na nic nie mam sił
oj... czekam na pelen opis

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Martuś uwielbiam czytać jak opowiadasz o pracy lub zajęciach bo widać w Tobie ogromną pasję do tego co robisz. Chciałabym aby moje dzieci miały szczęście trafić w przedszkolu na panią Twojego pokroju
trzymam kciuki za dalesze efekty cwiczen
milo ze lubisz to czytac ja lubie ta prace.. a Twoje dzieci trafia trafią

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
bosko! Uwielbiam czytać jak o tym piszesz Dlatego też pytam
Mam nadzieje, że uda Ci się to połączyć bo widzę, widzę Cię tam!

Dzień dobry PIĄTEK

Ale dobrze wstać rano podłamanym myśląc, że dopiero środa a tu PIĄTEK

Dzisiaj po pracy mąż ma mnie porwać na kolacje na mieście Już się nie mogę doczekać!
Jest małe prawdopodobieństwo, że zostaniemy w domu i wtedy będę musiała coś upichcić, ale liczę na mego małżonka!

dizen dobry PIATE
trzymam kciuki za fajny wieczor

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mnie to bardzo pasuje, bo już się nie muszę zastanawiać, jak dostaję odpowiedź na smsa po dłuższej chwili "co ja takiego napisałam?"

A powiedz mi, czy w tej poradni masz jakąś możliwość zostania po praktykach?
tez dlatego lubilam konferencje..
a czy jest szansa raczej nie ale nie poto tam szlam wiedzialam ze pod skrzydlami mamy przyjaciela dowiem sie wiecej bo nie bede z ulicy i traktowana po macoszemu a tu na prawde wszyscy mi duzo pokazuja
dzis naprzyklad pani psychologo i jednoczesnie tyflopedagog zrobila mi mega fajne "szkolenie" o dzieciach niewidzacych o pracy z nimi o terapii i mimo iz docelowo nie bede z takimi dziecmi pracowac wiec mogla mnie olac ona mi sporo pokazalo pomoga zebym na przyszlosc dla siebie wiedziala
do tego mialam malo dzieci tylko jedna diagnoze ale 4 latka wiec sama musialam wymyslic badani bo standaryzowanych testow dla takich malych dzieci nie ma i nudzac sie poszlam do recepcji i pomagalam paniom porzadkowac karty nauczylam sie przez to takiej pracy biurowej w poradni od strony recepcji..

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Martucha widać, że Ci się to podoba! aż taki optymizm bije! super!!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko

Nareszcie w domu... ale podroz trwala cale wieki... najpierw taxi, potem samolot, potem pociag, potem czekanie na meza az pojdzie do domu po nasze autko i po mnie podjedzie... slowem trwalo prawie tyle samo co samochodem, a kosztowalo na pewno wiecej... slowem padam na pyszczek wiec dzis nie nadrabiam...

Zycze Wam za to wszystkim Wspanialego Nowego Roku
super ze jestes