Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-04, 21:59   #854
cloche
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja mam jednego takiego kolegę. i fajnie by było żeby te zdjęcia były znacząco różne od siebie ale to jest mniej więcej w stylu: ja na tle piramidy, moja żona na tle piramidy, my na tle piramidy, piramida, druga strona piramidy, ja na tle drugiej strony piramidy itd. i jak lubię oglądać zdjęcia z wakacji to taki album jest poand moje siły
ojjj nudzą takie albumy
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Masz u mnie post wyżej, pewnie o czymś zapomniałam...
jako że o wyprawkach było, postanowiłam nadrabiać... i mi się parę postów w oko już rzuciło ciekawe, czy weekendu na czytanie i pisanie w temacie starczy
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Gotowe
dziękuję!
Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
HEJO

jestem

nie chcę zapeszać ale ten rok zaczyna się ZA JE BI ŚCIE!

W pracy (tej byłej) były wały,wiadomo..
no i dowiedział się o tym szef.. nie spodobało mu sie to.. więc:

Alu dostanie PEŁNĄ WYPŁATĘ, z przeprosinami

normalnie jak płatny urlop 2 tyg w chacie za które mi zapłacą

praca obecna:
podstawa satysfakcjonująca, premie CUDNE,a sprzedawałam dokładnie to samo więc będzie mega
godziny normalne 8-16, pon-pt kapciuszki trzeba miec swoje nawet taaaaaaki luz, tak mega ludzie,że SZOK no i sam fakt,że to ten sam blok,dwie klatki dalej
a że mam firmę, to jeszcze będę wystawiać im faktury (korzyść dla nich, i dla mnie)

No i tż też nieźle zarobi..
Normalnie cholera nie ogarniam tego szczęścia, kumulacja

A co TU słychać ?
normalnie gratulejszyn!!!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora