Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak go rozpalić i sprawić, żeby zwariował...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-04, 23:16   #27
larissa09
Raczkowanie

Dot.: Jak go rozpalić i sprawić, żeby zwariował...

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Ale autorko jesteś strasznie uparta Skoro twierdzisz, że to TYLKO seks to po co się tak akurat na niego napalasz jak WIELU by Ci to dało. Kwestia prób i błędów.
Ponieważ już w łóżku raz wylądowaliśmy i samo to że był w nim razem ze mną w mojej sypialni, całował, przytulał było spełnieniem moich marzeń i nigdy przy żadnym facecie wcześniej się tak nie czułam. Chociaż może masz rację, to pierwszy mój o tyle lat starszy mężczyzna, być może inny w tym wieku tak samo by mnie pociągał, ale jak już sobie baba coś do łba wbije to nie ma mocnych :P

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Nie potrafię tego opisać co czułam, jak zupełnie niewinnie (choć w mojej głowie już tliły się jakieś wyobrażenia) przyszedł pod pretekstem rozmowy wczesnym rankiem na kawę, pamiętam ten dzień jakby to było dziś, to jak mnie złapał i pocałował, te motylki w brzuchu, ciarki na całym ciele i ogólna euforia z mojej strony...
larissa09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując