2013-01-05, 11:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Napisane przez ajam89
własnie tak sie zastanawiam, po jakim czasie jest szansa, że facet zatęskni. Dla mnie 2 miesiące to dość sporo czasu i po takim czasie wydaje mi sie że facet prędzej o mnie całkiem zapomni/ znajdzie sobie kogoś innego, niż zacznie za mna tęsknić
|
im dluzej tym szybciej zapominają ...
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------
Cytat:
Napisane przez Fouquet
Ja znam jedną parę, która się zeszła po 8 latach... ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
opowiadaj 
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------
Cytat:
Napisane przez de_wu
Dowiedziałam się czegoś przykrego o moim eks. Niestety spotyka się on ze swoją byłą, oczywiscie na facebooku już pierwsze ich zdjęcia z Sylwestra. Rozstaliśmy się w listopadzie i już wiem czyja to wina.
Najlepsze, że podobno będąc ze mną chodził na imprezy, gdzie ona była.
Prawda wyszła na jaw. Najbardziej boli, że mu ufałam bezgranicznie, że widziałam w nim dobro i nigdy bym się nie spodziewała, że tak mnie skrzywdzi. Ale z drugiej strony.. skoro oni ciągle coś do siebie czują, nie mogę stać im na drodze. Są siebie warci, ale niech są razem, skoro wielokrotnie los ich ze sobą łączy.
|
może sa sobie pisani....
|
|
|