Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-05, 12:24   #3460
Piankka
Zadomowienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Ja jak byłam na pierwszym roku studiów to nie w głowie mi były śluby kompletnie :P Zresztą wtedy dopiero co poznałam mojego TŻ-ta, a byłam jeszcze w związku z innym facetem.
Ślub będzie dwa lata po obronie magisterki, więc czas na usamodzielnienie mam

A tak w ogóle jestem wnerwiona, bo to co odstawia czasem moja matka to już przesada. Dla niej ważniejszy jest jej braciszek niż własna jedyna córka !!! Jej brat znowu przyjeżdża do nas akurat w moją sesję, co roku tak jest zimą i okazuje się, że tym razem też !!! Zawsze moja sesja = przyjazd brata matki !!!!
Ogólnie nic nigdy do niego nie miałam, ale w tamtym roku się postawiłam, bo już nie mogłam znieść tego ich wiecznego głośnego ględzenia do rana to usłyszałam od niego, że jak mi się coś nie podoba to mam się wynosić z jego domu i iść sobie do akademika (bo mieszkam z dziadkami, czyli jego rodzicami, a dziadkowie już przepisali mieszkanie na matkę i jej brata, także ja nie mam praktycznie żadnych praw, żeby tu mieszkać i już od kilku lat ciągle słyszę jaką to oni mi wielką łaskę robią, że mogę u nich mieszkać). Kurfffa, jak tylko skończę teraz germanistykę to biorę jakąkolwiek robotę i wyprowadzam się stąd w piz*du !!!!!
Masakra
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora