Dot.: Chcę przeczytać książkę M. Grzesiaka. Jak ściągnąć z chomikuj albo... jakoś ina
Ściągałam coś czasem z chomika, ale nigdy się z tymi punktami nie spotkałam, więc z ciekwości poszukałam
Cytat:
Punkty Chomika otrzymujesz wtedy, kiedy inna osoba ściąga jakiś plik z Twojego Chomika (punkty otrzymujesz nawet wtedy kiedy osoba ściąga na koszt Twojego transferu, nie posiadając własnego konta w Chomiku)
|
Ale z drugiej strony przy próbie ściągnięcia czegoś z punktami wyskakuje mi
Cytat:
Dodaj do swojego konta więcej punktów.
Dodaj w prosty sposób punkty do swojego konta!
Konieczne będzie wysłanie kilku wiadomości SMS o tej samej treści, aby dodać wymaganą ilość punktów.
|
co sugeruje, że można kupić te punkty. W helpie chomika do punktów nie ma takiej opcji, możesz je tylko uzbierać lub dostać od kogoś.
Na innym chomiku po kliknięciu znalazłam informację ile te punkty kosztują - 50000 za 30zł. W przypadku gdy pdf potrzebuje więcej chyba lepiej sobie papierową książkę kupić.
Wpisz w google "Mateusz Grzesiak pdf download", na 1szej stronie masz alphahuman do zassania z sendspace. Po szybkim przejrzeniu widzę trochę literówek i krzaczków, kto chyba automatycznego konwertera obrazu na tekst użył, ale da się jakoś czytać.
Czas edycji: 2013-01-05 o 12:21
Powód: literówki poprawione
|