2013-01-05, 13:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Atrederm
wiecie co, pojęcie "przeziebiona krew" niby nie istnieje Nie wiem co o tym myśleć. Ogolnie jestem przeziebiona, wiec pewnie dlatego gorszy stan cery, ale gule mam od dawna, nawet gdy było lato Czekam na wynik z laboratorium, przez ta rane na brodzie musze siedziec w domu, nie moge tego zamalowac, musi sie zagoic 
Ja zrobilam jeszcze jedno podjescie do atre, 3 dni pod rzad, i teraz nawilzanie i obserwacja. Skora pieknie schodzi, dzisiaj moj makijaz wyglada cudownie 
Falabella swietna opinia, smiem twierdzic, że mamy podobna cere. Zgapiłam od Ciebie filtr vichy i to najlepszy filtr jaki kiedykolwiek mialam i podkład clinique - ale jestem wkurzona bo kolor 02 byl za ciemny, a 01 jest za jasny ratuje sie bronzerem... Nakladajac ten podklad, w koncu mam uczucie ze sobie nie szkodze! tylko ten alkohol w skladzie Jeszcze brakuje mi kremu na dzień i regeneracji na noc, cicalfate i cicaplast to genialne kremy, ale wszedzie pisza żeby stosowac doraźnie, nie przyzwyczajac skory do codziennego stosowania
szukam pudru matującego. Znacie puder perłowy z BU? Mi wszystkie glinki matują skore dobrze, ale wysuszają.
|