Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nieprzemyślana decyzja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-05, 17:08   #9
skazana_na_bluesa
.

Dot.: nieprzemyślana decyzja

Cytat:
Napisane przez veromoda33 Pokaż wiadomość
"wczoraj byłam na weselu. z bratem panny młodej od dłuższego czasu miałam świetny kontakt pisaliśmy ze sobą i w ogóle, zawsze mi mówił jaka to ja jestem ładna, jaka fajna, że cieszy się że mnie poznał i w ogóle takie podrywy. na wesele poszłam sama i co zobaczyłam, on był z dziewczyną i to chyba ze swoją bo się tak obściskiwali, a mi nawet cześć nie powiedział kiedy się mijaliśmy, w ogóle jakby mnie tam nie było a jeszcze w czwartek przed weselem do mnie pisał. i tak świetnie się bawiłam i w sumie udawałam, że mnie to nie obchodzi nie zwracałam na niego uwagi chociaż on często się na mnie gapił, mam wrażenie że też z tą dziewczyną to trochę było na pokaz żebym widziała. ale kurcze to po on mi zawraca głowę? co mam mu powiedzieć kiedy znów napisze? co myślicie o tej sytuacji?" pamietacie ten mój wątek? teraz w święta ten chłopak wysłał mi życzenia i przeprosił ja mu to wybaczyłam, ale nie przemyśłałam chyba sytuacji. teraz codziennie do mnie pisze, ostatnio się z nim spotkałam bo uznałam że to nie ma sensu że tak odmawiam i zaprosił mnie na 100 a ja się zgodziłam. czy dobrze zrobiłam bo teraz mam ogromne wątpliwości. w ogóle jak mu po tej 100 powiedzieć że ja nie mam czasu na takie codzienne pisanie bo mam maturę?
według mnie bez sensu, że w ogóle z nim rozmawiałaś po tak durnym zachowaniu z jego strony. facet do skreślenia.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując