2013-01-05, 18:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
No własnie pomysłów brak, wczoraj rano pomyślałam, że aby jeden miesiąc mamy bez urodzinowy a potem pojechałam do mamy i ona mnie olśniła, że jest dzień babci. Wypadałoby coś kupić babciom i dziadkom Paulinki i moim dziadkom. Tak więc muszę zrobić 6 prezentów  plus wysłać przynajmniej kartkę babci do Niemiec. Chcę coś skromnego, niedrogiego, ale nie mam pomysłu co. Może te magnesy które zamówiła Gaabbi? Widziałaś je?
|
Cos kojarze, ze je zamawiała, ale nie wiem czy je ogladałam.
Maja za kaszką tez chyba nie przeda, jak dałam jej pierwszy raz bananową to zjadła cała porcje, dzisiaj dostała ponownie truskawkową i pluła nią, ale i tez pare łyzeczek zjadła.
Ogolnie to jak daje jej słoiczek obiadku to na 2 razy, deserek to czasem zje prawie cały słoiczek, ale tez rzadko. Jak sama jej robie obiadki lub owoc daje to na oko i czasem zje smacznie wszystko, a czasem tez mało co. Ale zawsze smakuje jej nowy smak, poki co nie jest wybredna.
A poza tym, to ja chora, Maja ma kaszel. Teraz usneła i zaraz zaczeła tak kaszlec, ze nie wiedziałam co zrobic. Ale jej przeszło i usneła. Nic wiecej jej nie dolega. U mnie w domu wszyscy chorzy. Moge cos jej sama podac? A główke musi miec wyżej? Boje sie ze sie zakrztusi w nocy, choc chyba to suchy kaszel. Kurde, nie znam się.
|
|
|