2013-01-05, 20:42
|
|
Wtajemniczenie
|
Ateistki
Witajcie 
Motywacją to założenia tego wątku było osamotnienie wśród znajomych z powodu poglądów. Więc miło by było, gdybym znalazła tu osoby o podobnych (a wiem, że są na Wizażu ateistki). Jeśli macie ochotę i czas na dyskusje, zapraszam. 
Rzecz jasna - aby ten wątek miał sens, musi pozostać stricte w linii swojego tematu i absolutnie niewskazane są tutaj próby argumentowania na temat istnienia boga, Boga czy bogów - skoro ateizm - nie podlega dyskusji to, że zebrać się tu mogą TYLKO osoby niewierzące. 
Dziękuję również "katoliczkom-niepraktykującym" - sorry, nie jesteście ateistkami, więc tu zwyczajnie nie pasujecie. 
Agnostyczki - zapraszam, ale nie wiem, czy się dogadamy 
Naturalnie wyznawczyniom wszelkich religii tego świata - serdeczne "dziękuję" 
Oczywista, przekopałam Wizaż i tematu takiego nie znalazłam. Troszkę mnie to zdziwiło i mam nadzieję, że nie porywam się z motyką na księżyc Marzy mi się wątek dla osób o podobnych poglądach, pełen kulturalnych, rzeczowych wypowiedzi. Czy to możliwe? Zobaczymy 
Edit: Również nie chcę tu plucia na kościół i księży wszelkiej maści. Jako ateistkę poczynania kapłanów wszelkich religii i ich świątynie obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg
Edytowane przez Maniwa
Czas edycji: 2013-01-05 o 20:56
|
|
|