Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-05, 22:12   #3622
antunka
Zakorzenienie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV

Cytat:
Napisane przez darialex Pokaż wiadomość
antunka powiem Ci, że mi nawet w chwilach desperacji czekania na kolejny odcinek przeszło przez myśl obejrzenie wszystkich sezonów jeszcze raz xD Kiedyś pewnie to zrobię
Ja tak robię w wakacje kiedy męczą nas tak długim czekaniem i zastanawianiem się "przeżyje czy nie przeżyje". Ze 3 razy miałam taki maraton

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
kawa rozpuszczalna jest liofilizowana, a to proces fizyczny, a nie chemiczny jak szanowna pani z wiem co jem stwierdziła. też rzuciłatylko hasełko, że pełne chemii.. ale jakoś żadnej chemii nie wymieniła i nie powiedziała dokładnie o co jej chodziło. dlatego nie zgadzam się z tym, co powiedziała.

specjalnie obejrzałam odcinek o kawie ;]
prażenie, mielenie, parzenie i suszenie SĄ FIZYCZNYMI PROCESAMI, A NIE CHEMICZNYMI, DO CHOLERY!
Też się zastanawiałam czemu rozpuszczalna jest uważana za świństwo. I dokładnie pamiętam proces liofilizacji ze studiów Wiadomo, że najlepsza jest świeżo mielona a później zaparzona w ekspresie.
A swoją drogą lubie program "Wiem co jem" bo sporo można się dowiedzieć choć nie zawsze udzielane są wyczerpujące odpowiedzi.

Dziewczyny ja na trochę odpuszczam odchudzanie Nie mogę się na nim skupić bo znow mam problemy z twarzą. W poniedziałek idę do dermatologa bo bardzo utrudnia mi to życie. Na razie jestem bezsilna i wkurzona, że tak pechowo zaczął się ten rok. Jak dojdę do ładu ze zdrowiem to wrócę do odchudzania ze zdwojoną siłą bo póki co mam ochotę tylko ryczeć a nie biegać i liczyć kalorie. Was oczywiście nie opuszczam ale akcja metamorfoza się opóźni a styczeń bez słodyczy dawno legł w gruzach... ups Proszę o wyrozumiałość jak będę podawała wagę w poniedziałek
antunka jest offline Zgłoś do moderatora