Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-04, 18:30   #451
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dot.: ZBIORCZY:Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu

Cytat:
Napisane przez matii Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawy watek Naprawde
Z kolei ja bardzo prosze o analize filtra Garnier Ambre Solaire Clear Protection SPF30 Bardzo badzo leciutki W lapki wchlania sie natychmiastowo tylko jest jeden maly problem Strasznie alkoholowy wiec moje pytanie czy wogole jest mozliwosc nalozenia tego na twarz czy raczej nie probowac?? bedzie wypalac oczy??

SKLAD: ALCOHOL DENAT, OCTOCRYLENE, DICAPRYLYL CARBONATE, CYCLOPENTASILOXANE, C12-15 AKRYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CYCLOHEXASILOXANE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, TOCOPHEROL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, PROPYLENE GLYCOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SORBITOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, CITRAL, AQUA / WATER, OPUNTIA COCCINELLIFERA / OPUNTIA COCCINELLIFERA FLOWER EXTRACT, COUMARIN, GLYCINE SOJA / SOYBEAN OIL,PARFUM / FRAGRANCE

Uff z gory dzieki
Napewno nie nadaje sie do wrazliwej i suchej skory-ja bym go nie kupila przez to ze ma na 1 miejscu alkohol denat.A wyczuwasz ten alkohol?

ja niedawno kupilam krem -mial alkohol na 3 chyba miejscu w skladzie-ale jak tylko otworzylam sloiczek to wyczulam od razu bardzo silny zapach alkoholu-oddalam krem nawet bez wybrobowywania.
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora