Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-05, 22:16   #3609
tasiulek
BAN stały

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Z fejsa teraz korzystają pracodawcy. Ja w pracy chciałam kiedyś spróbować wejść na fb i pojawił mi się komunikat, że ta strona jest dostępna tylko dla działu rekrutacyjnego...

więc automatycznie można sobie zrobić z fb reklamę siebie jeżeli się szuka pracy. powstawiać zdjęcia swojego hobby np.
jeśli pracodawca wejdzie na profil i zobaczy co chwila zdjęcia z imprez albo słodkie dziubki to raczej marne szanse aby się odezwał

swego czasu jedna moja znajoma która akurat szukała wtedy pracy zablokowała sobie wszystko co możliwe na fb, zostawiła jedynie widoczny opis "Potencjalny pracodawco, jeżeli jesteś mną zainteresowany to zaproś mnie na rozmowę kwalifikacyjną" czy coś w ten deseń
. Prawda prawda, sa do tego specjalne programy ktore beda na przyklad szukaly wszystkich witryn na ktorych sie logowalysmy za pomoca @ z ktorego przyszla aplikacja

Co do sukni to z dwojga zlego lepsza ta z Jablczynska. ( swoja droga czy ona sie na prawnika nie uczy?) Tamta druga jest ok jesli panna mloda ma fatalna sylwetke i jeszcze chce sie dobic lub jest w ciazy
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora