Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotkanie z facetem, ale tylko na seks.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-06, 07:35   #7
apows
Zadomowienie

Dot.: Spotkanie z facetem, ale tylko na seks.

Cytat:
Napisane przez Rule Britannia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomóżcie mi.
Byłam z facetem, którego strasznie, strasznie kochałam i nadal kocham. Był dla mnie straszny, poniżał mnie, wiele razy płakałam przez jego zachowanie. Wiem, że mną manipulował wiele razy.
Dwa miesiące po naszym rozstaniu odezwał się do mnie, że chce się spotkać na seks. Byłam taka głupia, że nie myślałam o niczym. Wszystko, byleby go zobaczyć.
Teraz czuję się jak jakaś dziwka. Jestem jego niewolnicą - gdy go widzę, serce mi wali tak, jakbym miała zawał. Nogi mi miękną. Gdy widzę, że na ulicy odwraca się w drugą stronę, nawet, gdy mijam się z nim bezpośrednio, jestem tak strasznie zdołowana.
Dobra. Teraz bez kłamstw: spotkałam się z nim z 6,7 razy. Od 4 miesięcy unikam go, ale jestem już na krawędzi wytrzymałości. Nie umiem żyć bez niego. Wstaję rano - myślę o nim, jem obiad - to samo. Chciałabym się uwolnić od niego, ale nie mam w życiu nikogo. Jestem samotna, nie mam rodziny, nie mam przyjaciół, potrzebuję kogokolwiek, nie umiem zrezygnować z tych spotkań.
Nie traktujcie mnie jak dziwki, dobrze wiem, co robię. Za nic pieniędzy nie biorę, po prostu wiem, że jeśli nie zgodzę się, to będę całkiem sama...
Witaj, widocznie trafiłaś na faceta do którego czujesz okropne pożądanie. Szkoda tylko, że źle Cię traktuje. Moze powinnaś pomyśleć o terapii. Sama sobie nie poradzisz, za każdym razem kiedy kiwnie palcem Ty polecisz bo po prostu Cię kręci cholernie. To ogromna fascynacja, nogi Ci miękną, serce wali, a może miłość??
Jemu zależy na Tobie czy Twoim ciele?
Jesli zależy mu na Tobie to może razem poszlibyście na terapię?
Jeżeli bardzo źle z Tobą postępował to chyba jednak lepsze byłoby rozstanie. Idź do psychologa. Życzę Ci abyś na swej drodze spotkała równie ognistego faceta i to jak najszybciej a o nim zapomniała.
Życie jest popieprzone, podobają nam się faceci nas nie warci. Kręcą nas chamidła, aroganci i cyniczni łajdacy. My kobiety to jednak chyba lubimy tych macho....
Miałam podobny przypadek, facet mnie tak rozochocił a tak był za☠☠☠iś...cie pociągający, że jak zagrał ja tańczyłam...
No cóż trzeba znaleźć siłę i zacząć myśleć głową nie tą niższą częścią ciała.
powodzenia Ci życzę