2013-01-06, 09:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maniakalne klepalnictwo dopinguje - 9ta odslona uzależnienia
przejrzalam nocne pisaniny i jak zwykle cos nieprzyzwoitego wyczytalam i jeszcze Malinka z ta skarpetka 
moja czapka cos nie bardzo sie ma - jest juz dosc gleboka, ale mi wychodzi ze za luzna bedzie... 3 rzadki temu zmniejszylam 16 oczek na obwodzie i jeszcze jakby luzna - zmienie druty na bambusowe 2.5 bo zmiana z drewnianych 3.5 na metalowe 3 nic nie dala... moze na bambusie bede scislej robic? mam teraz 108 oczek... patrzylam na takie czapki zanim zaczelam robic i babki dawaly od 120 do 160 oczek przy drutach 3.5-2.5... ogolnie to luznosc tej czapki bylaby ok, jakby sciagacz byl na dole, ale to ma byc gladka podwojna, wiec musi wchodzic "na scisk" chyba? inaczej bedzie sie zsuwac, bo plytka ma byc... w sumie dzieki temu ze ma byc podwojna, to jakby to zmniejszanie bylo za mocno widac, to moznaby je dac na wewnetrznej czesci, wiec nic nie pruje tylko dalej dorabiam... ale najwyzszy czas miec wezej i nijak nie chce byc 16o to wg moich obliczen 7cm, a w ogole tego nie widac po zmniejszeniu moze jak zloze to dopiero bedzie widac??
Cytat:
Napisane przez Malinka_5
|
bajer co Ty masz za woreczki?? ze sie tak lepia jak folia?
Cytat:
Napisane przez Malinka_5
ja sodą piorę  u mnie nawet podarte skarpety sa takie bialutkie 
|
ale soda tylko biale mozna?
i jeszcze o te KP spytam, jak skrecasz tym ustrojstwem to Ci sie nie rozkreca? bo mi sie w sumie i tak rozkreca troche - dla mnie to jest zle wymyslone, powinny byc 2 dziurki jedna w zylce jedna w drucie, bo co mi daje jedna, jak drut i tak mi sie slizga w lapkach?
Cytat:
Napisane przez martikaj
Dziewczyny, tylko się nie śmiejcie, jak umiałam tak zrobiłam tę lalę murzynkę, w sumie od podstaw bo szycie, wypychanie, sukienka, ozdabianie itp. itd 
|
swietna 
Cytat:
Napisane przez emi29w
szkoda
na piatek,
tylko nie wiem na który,musze w poniedziałek sie dowiedziec, bo jak mąz i dziadek idą po Arka to mi żadnych wieści nie przynosza dowiaduje sie urywkami
maja przedstawienie dla babć i dziadków
i mój został królem, jakby to niemógł byc duchem 
maz był dzis w realu i sa tylko same ksieżniczki i spidermeny i jakies badziewia
Arek po domku to chodzi w kasku Boba budowniczego i owija sie w niebieski kocyk i to jest jego ulubione przebranie
Marta ja jestem ,byłam podpatrzeć preferki, bo juz myślw o wymiance
mam troszke takich uniwersalnych pomysłów w rękawie
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------
ale zostać królem w tak młodym wieku to jest heca, no nie? 
|
korone zrob z kartona i brokatu, peleryne z kawalka materialu, berlo niech malz zrobi na jakims patyku, moze z oklejonej sredniej pilki albo pomaranczy? i bedzie krol jak sie patrzy 
Cytat:
Napisane przez little_ola
dziewczyny mam pytanie:
* czy byłybyście chętne na Ekspresową Wymiankę Walentynkową?
zapisy np. do przyszłej niedzieli (13.01.)...
i wysyłka do 01.02.2013...
|
a co ma sie w niej wyslac?
|
|
|