Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śląskie Panny Młode cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-06, 09:31   #4956
sugarfreeee
Zakorzenienie

Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II

Night Butterfly -woow, aleś się rozpisała! Dzięki bardzo

Poszukam w tym miesiącu w sieci i DJ i zespołu i zobaczę, co mi podejdzie. Jeżeli chodzi o zespół, ja mam specyficzny gust muzyczny, myślę, że mało który zespół będzie w stanie zaspokoić mój gust (nie cierpię hitów weselnych polskich zespołów typu Kombi, Bajm czy inne takie, nie lubię muzyki lat 80, a majteczki w kropeczki to w ogóle odpadają w przedbiegach).
Myślałam, żeby ustalić z DJem, jaka muzyka nam pasuję (starszych osób będzie niewiele), bo bądź co bądź nasze wesele. Mam dobrze w pamięci wesele w rodzinie mojego narzeczonego, gdzie na poprawinach wystąpił standardowy koszmar każdego wesela znany jako człowiek-orkiestra i wyśpiewywał takie hiciory, że mi szkliwo w zębach pękało Odtańczyliśmy dwie piosenki i chcieliśmy wiać w podskokach Natomiast dziadkowie narzeczonego rozpływali się, jak to oni super się nie bawili Dlatego nawet nie będę się starała patrzeć na muzykę pod nich, bo niestety Natomiast planuję może zrobić wesele w klimatach 40/50/60 lata, bo taka muzyka mi odpowiada (ja generalnie słucham smętów, jazzu, więc mój gust muzyczny bardziej nadaje się na pogrzeb niż wesele, a narzeczony to wyznawca Kultu, KnŻ, Republiki, stąd ustępstwo z naszej strony i niechęć do zespołu ). Może nie miałam okazji bawić się na weselu z dobrym zespołem po prostu?

Movable - witamy ! ja tu co prawda od niedawna, a już się rządzę

Widzę, że też masz ślub wcześnie - ja mam na 13, więc i tak troszkę później. Wolałabym o 15-16, ale ksiądz nie miał możliwości, bo ma potem kolędę...
sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora