Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30,40 plus od A do Z cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-06, 11:33   #3232
LAPIEL
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

Witam ...
dla zainteresowanych mojemu synowi i mężowi Hobbit się podobał ....ale Oni uwielbiają oboje Władcę Pierścieni ...
ja się nalatalam po sklapach i kupiłam tylko w Sephora maskę Fekkai x protein czy jakoś tak , właśnie ją mam pod ręcznikiem Kama chyba kiedyś pisałaś ,że ona dobra jest ??? była przeceniona na 79 zł i cena wydała mi się atrakcyjna bo normalnie ok 100 zł więcej kosztuje chyba ...

dziś leniwy dzień , wróciliśmy od znajomych ok 24 i dogorywamy ....zaraz rusza Justyna Kowalczyk a ja bardzo lubię oglądać jej biegi ...

kupiłam właśnie na all miniaturę Valentino Valentina Assoluto ....u nas jak wczoraj zauważłam ,że jeszcze nie ma tego zapachu , jest tylko zwykła Valentina a na Teneryfie była już ale się nie mogłam zdecydować jaki perfum kupić i nie kupiłam żadnego to teraz muszę się miniaturką zadowolić ...

Miszka przeszły mi te cienie Kanebo jak na żywo zobaczyłam , jednak nie te odcienie co chciałam ....a Givenchy ma same mocne kolory z tego co widziałam wczoraj to raczej nie dla mnie ...
przecen dużo w Sephora i Douglasie ale jakoś nic co bym chciała oprócz tej maski do włosów właśnie ...może jeszcze szampon dokupię jak znów pojadę jak jeszcze na przecenie będzie ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-01-06 o 11:47
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora