Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozłąka z ukochanym - 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-06, 11:18   #1726
201610170910
Konto usunięte

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę dołączyć
Dziś mój TŻ opuszcza naszą zacną ojczyznę i wyjeżdża do Szkocji
Ryczę jak bóbr od kilku godzin, nie wiem jak sobie z tym poradzić. No nie ogarniam tego... Nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji. Jesteśmy ze sobą tylko miesiąc z kawałkiem, znamy się dłużej. Wiem, że to nie dużo, ale zdążyliśmy się ze sobą zżyć, każdy wieczór razem. Snucie planów na przyszłość w stylu, że do niego przyjadę, jak na razie nie na stałe to chociaż na Wielkanoc... Tylko boje się, że to może nie przetrwać, para z takim krótkim stażem. Boje się... Nawet nie zdążyliśmy się sobą nacieszyć, a tu rozłąka na ponad 3 m-ce
Witaj Rozumiem Twój strach, bo jestem w podobnej sytuacji... Ja z moim TŻ byłam dosłownie 3 miesiące kiedy nastąpiła rozłąka, a trwa ona już ponad 3 miesiące. Na dodatek on jest obcokrajowcem, a poznaliśmy się w Hiszpanii, która nie jest ani moją, ani jego ojczyzną Przed nami jeszcze kilka miesięcy rozłąki. Póki co nadal mówi, że kocha, że tęskni i że nie ważne co się stanie będziemy razem, więc mam nadzieję, że już tak zostanie. Więc odrzuć swoje lęki, bo jeśli się kochacie to ta rozłąka tego nie zmieni, nawet jeśli jesteście krótko razem Są gorsze i lepsze chwile, ale da się znieść taką rozłąkę. Też jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i jednego czego jestem pewna to - nigdy więcej rozłąk. Niech ta minie i nigdy więcej, bo usycham z tęsknoty.
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując