2013-01-06, 12:30
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
Napisane przez CARLA_23
Jak szczerze to szczerze 
Ja też pojechałam po bandzie - koniec z oglądaniem seriali!!!
- 2 paski czekolady mlecznej
- 4 cukierki czekoladowe
- 3 kawałki bananowca( z tego wszystkiego to najmniejsze zło)
- popcorn( zamiast tej pizzy)
Chciałam ten fakt przemilczeć bo strasznie głupio mi jest ( chyba pierwszy raz tak bardzo?), ale jak widzę Milenko Twoją listę grzechów to o swoich też napiszę tak nakazuje przyzwoitość 
|
Ciesze sie, ze sie przyznalas
Cytat:
Napisane przez Joanna XL
carla23, miiiilenka no to wszystkie przyszalałyśmy ..  Ja mam ostatnio jakiś dziki apetyt na pizze - serio jak o niej myśle to normalnie dostaje ślinotoku ...  Więc w sumie sukces że zjadłam tylko trzy kawałki -reszte wmuszając w M. Pizza tutaj to jakieś 12 małych kawałków - i normalnie jestem w stanie wsunąć całą 
|
Cytat:
Napisane przez Joanna XL
Zresztai tak jest lepsza niż to co zrobiliśmy w Pl - czyli wizyta w pizzy hut na carbonarze cheese bits  to naprawdę opływało tłuszczem - jednak pizza pizzy nie równa
Widzicie - jestem pizzoholiczko nie potrafie o niczym innym 
|
Ja bylam spaghetiholiczka!!!!!!!!! !! makarony, makarony mmmmmmmm makarony!!!!! moje uzaleznienie! 
Cytat:
Napisane przez sunshine16
O Miiilenka jaka niespodzianka, nie spodziewałam się, że trafię tu na kogoś znajomego
U mnie po staremu, mam teraz dużo nauki - licencjaty, sesje itp więc bede siedzieć i kuć. Mam nadzieje, że nie wpłynie to na moją diete negatywnie bo znowu się mocno zmotywowałam i po tych wielu ostatnich próbach odchudzania mam nadzieje, że teraz naprawde się zawzięłam 
|
No widzisz  Milenka znow sie odchudza hehehe Sunshine z jakiej wagi startujesz? i do jakiej chcesz dojsc?
Cytat:
Napisane przez YennaSnape
I.Omlet z 2 jaj, mleka i malutkiej lyzeczki maki.
II.Pomarancza
III. nie wiem- moze makaron ze szpinakiem (jakas rozsadna porcja)
lV.Pomarancza
V. Serek wiejski z szynka i cebulka
|
Bede powtarzac do upadlego!!!!!! Owoc to za malo na posilek!!!!! Do tego mozna zjesc kromke + 10g wedliny chudej+ 50g ogórka + 50g papryki
Witam nowa kolezanke Niunie, mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na dluzej...
Wstalam zjadlam sniadanko( 50g serka homo waniliowego + 20g chlebka chrupkiego+ 2 mandarynki). Dzis na obiad spaghetti normalnie mam dosc juz tych kurczakow Niby mam w daniu, ze pulpety, ale ja przerobie sobie na spaghetti W koncu zjem cos za czym szaleje!
Pogoda dzis nie rozpieszcza, siapi deszczyk. Moze sie przejde pozniej na kawe do kolezanki znaczy na herbate zielona, ja niepije kawy Dzis dzien relaksu. Po wczorajszym szalenstwie z jedzeniem tak mi skrecalo bebechy, ze o 24 w wc bylam na glebszym posiedzeniu. Na szczescie na wadze bez zmian! Wydalilam wszystko odrazu z siebie
YennaSnape daj znac jak Ci poszedl marszobieg, chce Ci sie w taka pogode?
hehehe http://demotywatory.pl/4011715/To-ni...a-cie-pogrubia
Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2013-01-06 o 12:35
|
|
|