2013-01-06, 12:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Cytat:
Napisane przez Lublana
ojej  To może być tez infekcja albo jakieś otarcie po seksie o ile był.
A jak odczuwasz ten ból szyjki? Ja czasem czuję jak mała mi kopie w szyjkę, nieprzyjemne, tzn. wydaje mi się, że w szyjkę...
Nie dziwię się, że się denerwujesz... a jak tam te wyniki badań, na które czekałaś? Jest ok?
Jak najwięcej leż, choćbyś miała leżeć do końca ciąży to już bardzo niedaleko 
|
na seks jest zakaz od lekarza od września 
wczoraj właśnie ta szyjka bardzo mnie bolała, takie fale bólu kilkusekundowe, ale bardzo bolesne. ale nieregularne, mogło ich nie być przez godzinę a potem ileś tam naraz.
kopniaki czułam tam też, ale to taki inny rodzaj bólu trochę ...
na razie jest ok, w sensie że nic się nie dzieje. żadnych skurczy na szczęście. ale jutro choćby nie wiem co rękami i nogami wepcham się gdzieś do lekarza bo do środy chyba umrę z nerwów 
ale z drugiej strony, jakby się robiło większe jakieś rozwarcie, to byłyby skurcze, prawda?
Cytat:
Napisane przez gold-fish
wczoraj zaczęłam przegladac mebelki dziecięce i stwierdzam, że można dostać oczopląsu  byłam w wielkim sklepie meblowym z urządzonymi pokoikami i w każdym można nabawić sie adhd. Szafki 3-kolorowe, do tego jakieś kosmiczne uchwyty  Coraz bardziej skłaniam sie do prostych, białych mebelków  a Wy?
|
my chcemy kupić takie bardziej młodzieżowe mebelki już + łóżeczko. i tak za 4-5 lat trzeba będzie zmienić meble, w tych niemowlęcych prawie nie ma szafek na trzymanie różnych maneli, a w tych "doroślejszych" są regały, szafki itp, i wychodzi o wiele taniej. mamy upatrzony ładny zestaw dla maleństwa ale chyba się zdecydujemy na te doroślejsze 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
No proszę Cię - kromka chleba, jajecznica, knedle i koktajl. Masakra  Ja mam wyrzuty sumienia a jem o wiele lepiej niż ona jednak 
|
yyyy ja tak jem może niekoniecznie takie rzeczy, ale podobne ilości, czasem więcej, sporadycznie.
pewnie dlatego nic nie przytyłam
|