Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-06, 12:02   #1484
vil84
Wtajemniczenie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
ojej To może być tez infekcja albo jakieś otarcie po seksie o ile był.
A jak odczuwasz ten ból szyjki? Ja czasem czuję jak mała mi kopie w szyjkę, nieprzyjemne, tzn. wydaje mi się, że w szyjkę...
Nie dziwię się, że się denerwujesz... a jak tam te wyniki badań, na które czekałaś? Jest ok?
Jak najwięcej leż, choćbyś miała leżeć do końca ciąży to już bardzo niedaleko
na seks jest zakaz od lekarza od września
wczoraj właśnie ta szyjka bardzo mnie bolała, takie fale bólu kilkusekundowe, ale bardzo bolesne. ale nieregularne, mogło ich nie być przez godzinę a potem ileś tam naraz.
kopniaki czułam tam też, ale to taki inny rodzaj bólu trochę ...
na razie jest ok, w sensie że nic się nie dzieje. żadnych skurczy na szczęście. ale jutro choćby nie wiem co rękami i nogami wepcham się gdzieś do lekarza bo do środy chyba umrę z nerwów
ale z drugiej strony, jakby się robiło większe jakieś rozwarcie, to byłyby skurcze, prawda?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
wczoraj zaczęłam przegladac mebelki dziecięce i stwierdzam, że można dostać oczopląsu byłam w wielkim sklepie meblowym z urządzonymi pokoikami i w każdym można nabawić sie adhd. Szafki 3-kolorowe, do tego jakieś kosmiczne uchwyty Coraz bardziej skłaniam sie do prostych, białych mebelków a Wy?
my chcemy kupić takie bardziej młodzieżowe mebelki już + łóżeczko. i tak za 4-5 lat trzeba będzie zmienić meble, w tych niemowlęcych prawie nie ma szafek na trzymanie różnych maneli, a w tych "doroślejszych" są regały, szafki itp, i wychodzi o wiele taniej. mamy upatrzony ładny zestaw dla maleństwa ale chyba się zdecydujemy na te doroślejsze

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
No proszę Cię - kromka chleba, jajecznica, knedle i koktajl. Masakra Ja mam wyrzuty sumienia a jem o wiele lepiej niż ona jednak
yyyy ja tak jem może niekoniecznie takie rzeczy, ale podobne ilości, czasem więcej, sporadycznie.
pewnie dlatego nic nie przytyłam

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora