Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażanki pracujące w domu :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-06, 13:09   #1
talkative2
Zakorzenienie

Wizażanki pracujące w domu :)

Dziewczyny, z tego co udało mi się zorientować nie ma takiego wątku i nie wiem czy znajdzie się w ogóle ktoś chętny do dyskusji Mianowicie, jestem ciekawa czy są to dziewczyny, które pracują w domu. Mam na myśli przede wszystkim te z Was, które pracują zdalnie, przez komputer lub wykonują inną pracę w obrębie mieszkania. Jakkolwiek Wizażanki prowadzące dom i zajmujące się dzieciaczkami też zapraszam! Ogólnie to z Was, które większośc czasu spędzają w domu.

Ja pracuję tak już około roku (mamy z mężem sklep internetowy). Ma to swoje plusy i minusy - plusem jest niewątpliwie elastycznośc czasu pracy i urlopów oraz możliwość ogarnięcia spraw "domowych" w tak zwanym międzyczasie. Minusem ciągłe przesiadywanie w jednym miejscu i mniejszy kontakt z ludźmi (brak kolegów z pracy). A to tylko niektóre, bo taka praca jest bardzo specyficzna i nie zrozumie jej nikt, kto tak nie pracował ... Ba! Niektórzy uważają, że się w ogóle nie pracuje , jeżeli pracuje się w domu Jestem ciekawa, czy znajdą się Wizażanki gotowe na wspólne ploteczki .. Jeżeli tak - będzie mi bardzo miło powymieniać doświadczenia i pogadać na tematy różne ..

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując