Witam dziewczyny jeżeli pozwolicie to i ja się przyłączę, jestem całkowicie nowa na Wizażu- nie tylko tu
J
My jesteśmy małżeństwem od 1 września tego roku, na początku nie nastawialiśmy się na to że od razu chcemy dziecko, ja nie mam pracy, szykujemy dom itp. ale po miesiącu razem stwierdziliśmy, że są takie czasy że zanim znajdę pracę i się zaklimatyzuję to i dziecko się odchowa
J Ot takie proste myślenie, i zaraz w drugim cyklu po ślubie zaczęliśmy się starać myśląc że od razu nam się uda, a tu wielkie rozczarowanie raz drugi trzeci…
Czyli w skrócie teraz właśnie mam @ 3.01
Teraz rozpoczyna się nasz 4 cykl starań
Mój wiek niedługo 26 lat.
Przedostatnie dwa cykle 32-33 dni
Ostatni 28 ku mojemu zdziwieniu.
Ogólnie mam zamiar w najbliższym czasie wybrać się do gin. Z powodu moich przedmiesiączkowyc brązowych plamień (naczytałam się że to może być sprawa hormonów i to może wpływać na problemy z zajściem)
Dwa przedostatnie cylke zaczynały się 3-4- dniowym plamieniem a ten cykl poprzedzony był aż 7 dniowym plamieniem, które zaczęło się już tydzień po owulacji
(byłam szczęśliwa że może zaczyna się plamienie implantacyjne ale po tym zaczął się obfity okres
L((
Pozdrawiam dziewczyny i mam nadzieję że mnie przyjmiecie
J
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------
Ogólnie to już mam bzika na punkcie testów, kupiłam więcej na allegro, zainwestowałam też w testy owulacyjne i nic z tego . tzn owszem wyszły ale ja i tak odczuwam ból owulacyjny, tylko nie wiem czy owulacja jest tego dnia czy za dwa dni czy może już była . I tak dla przykładu pozytywny test owu wyszedł mi 18 grudnia kiedy to właśnie tego dnia miałam ból owulacyjny. Test mówi ze od pozytywnego wyniku 24-48 h owulacja. Starania 16, 18,19 i nic z tego nie wyszło.

( Zainwestowałam także w wiesiołek który ponoć poprawia płodny śluz. Dziewczyny jak zrobić żeby nie oszaleć w staraniach i w czekaniu na @ a raczej na jej brak Jak wyluzować. Ja mam tym gorzej że u mnie w bliskiej rodzinie są dwa brzuszki i smutno mi że nam się nie udaje nadal.