Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-06, 14:05   #1510
Paulina 87
Wtajemniczenie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ja bym sie przesiadla to najgorszy smroddd
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
fuuuuuuuuuj trzeba bylo sie przesiasc a moze to nachosy tak pachnialy?

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

a to termin sie przesuwa, czy po prostu dzidzius wielkosciowo odpowiada jakims tam normom na 2 tyg do przodu?
wydaje mi sie, że termin sie nie przesuwa tylko dzidziol szybciej rośnie, ale gin powiedział że teraz to każdy rośnie inaczej więc tak może być..
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

No to niezłe doznania Trzeba było się przesiaść!
Ja juz byłam w ciązy ze 3 razy wi kinie. Nawet na Hobbita poszliśmy, mimo, ze bałam się, że nie wytrzymam tyle bez sikania, ale powiem Wam, ze tak mi się podobał, że nawet nie odczułam, ze był taki długi.
No ale okoliczne zapachy mogłyby mnie pewnie przegonić
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
oo, też ci nachosy śmierdzą spoconą girą??? a myślałam, że tylko mi tak....
o fuj z tymi nachosami
hehe właśnie NIE BYŁO gdzie sie przesiąść!!!

A ja dzisiaj robiłamspis wyprawki, co już mam z ubranek.. i teraz po wpisaniu w tabele widać w końcu braki, a sporo ich
załączam tabele, mam jeszcze troche wiecej ciuchów używanych (około 10 rzeczy różnych) na większe dziecko, takie od 68-72 wzwyż ale np same różowe śpiochy wiec tego nie wpisywałam jeszcze bo nie wiem jaka płeć, a te co są w tabeli są uniwersalne i tylko te liczę na razie po prostu.

Komentujcie czego brakuje i czy opłaca sie na 56 więcej ciuchów kupić, chce kupić ze 2 komplety do szpitala czyli śpiochy plus body i czapka ale nie wiem czy 56 czy 62 może poczekam jeszcze do 7 m-ca zobaczymy czy dzidzia zapowiada sie duża czy nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wyprawka.jpg (75,2 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez Paulina 87
Czas edycji: 2013-01-06 o 14:07
Paulina 87 jest offline Zgłoś do moderatora