Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-07, 14:30   #1862
diabli
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

dzien dobry najpierw napisze, a pozniej nadrobie zaleglosci.

umówiłam się na połówkowe,
POPROSZĘ O DOPISANIE 21.01 godz. 14

u nas dzisiaj spokojna noc kolo 4 obudzilam sie, bo cala noc trzymalam tz za reke i poczulam, ze znow ma dreszcze. bardzo silne skurcze calego ciala, telepalo nim dobrych 10 sekund, przerwa i znowu. normalnie jak jakas padaczka. a on spal...kiedy go obudzilam chcial otwierac okno albo sie ubrac (a spal w dresie!). wzial dwa ibupromy, tak jak polecal lekarz i spal dalej juz do rana.
samopoczucie lepsze, zaczal w koncu jesc i byc glodny :P jest slaby, ale serce nie szaleje tylko troche boli.
odwiedzilam zus, bo musialam dostarczyc L4, bardzo mila pani wrecz zasugerowala mi, ze mam walczyc o macierzynski. wystarczy zeby mnie ktos zatrudnil albo mam myslec o zalozeniu firmy. czy ktoras w tym temacie moglaby mi udzielic jakis wskazowek? nie chce pracodawcom robic problemu...ale mysle przede wszystkim o przyszlosci swojej i maluszka. obecnie mam kase do porodu, ubezpieczenie wygasnie 30 dni po porodzie. a co dalej? ehh.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora