2013-01-07, 18:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
dzień dobry -ale nadrabiania....
Cytat:
Napisane przez Malpka
no to macie i mnie +12 kg napewno a pewnie i więcej bo wagi w domu nie mam a biorę wagę z wizyty która byłą 2,5 tyg przed fotką  oczywiście ja z tych mało fotogenicznych 
|
cudnie 
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Ja mam tak samo - niedługo do psychiatryka mnie wezmą.
No i jeszcze jak sobie przypomnę same parte 85 minut to czuję się jakbym ze strachu miała stracić przytomność.
Obecnie jestem na etapie, na którym myślę, że nie przeżyję 
|
ja też...dlatego staram się nie mysleć....
Cytat:
Napisane przez klementyna1
śliczna fota 
c zarny flamaster tez  qrcze a ja mam taką wystajacą pupę...;/
Ja tez tak mam, połóżna w szkole rodzenia mnie tak uspokoiła, powiedziała jak rodzic, zeby nie bolało  i z czego podczas porodu można korzystac, ze wcale sie nie boję...Ale na bank po zmienię zdanie  -jak te, któe już rodziły. Grunt, to nie schizować

|
jak?
Cytat:
Napisane przez monicca1989
Śniadanie o 8 więc faktycznie może za długa przerwa, spróbuję jutro wstać z mężem o 5,30 zjem śniadanie i pójdę dalej spać.
Z mierzeniem za bardzo nie poszaleję bo dostałam tylko 40 pasków od dziadzia i 10 z glukometrem. Ja pewnie dostanę receptę dopiero od diabetologa a tam udało mi się dzisiaj zarejestrować na 17 stycznia.
Do tego miałam skierowanie od prywatnego ginekologa i Pani z rejestracji kazała mi iść do rodzinnego po skierowanie żeby było na nfz  a myślałam, ze tamto na nfz
|
ale pierwszego kontaktu tez może Ci receptę wypisać.
Cytat:
Napisane przez pani22ka
 to moje nie świadczą o mnie za dobrze 
|
moje chyba też nie...
Cytat:
Napisane przez bzinka
A te podkłady są niepotrzebne, jeśli szpital takich nie wymaga?
Np w Ujastku gdzie zamierzam rodzić http://www.szpital.ujastek.pl/ciaza/ są wypisane tylko te majtki jednorazowe siatkowe i pieluchy bella, więc chyba szpital zapewnia te podkłady na łóżka?
|
a po co im akt ślubu?
Cytat:
Napisane przez monicca1989
Dziewczyny zmierzyłam 2 raz cukier godzinę po obiedzie (brązowy ryż, filet, brokuły) i znów wyszło mi 70  to chyba nie możliwe aby drugi raz po innym jedzeniu wyszedł mi taki wynik tym bardziej 2 razy równe 70. Może ten glukometr jest zepsuty 
|
a ile tego ryżu było?
Cytat:
Napisane przez pani22ka
słodkie!
ooo, poczytałam komentarze. nie potrzebnie
ja bym się bała. ale podziwiam te które rodzą.
|
ja też....
dzwoniłam dziś do przychodni, bo chciałam podejść po wyniki, ale mi lekarka odradziła bo masa chorych pań w poczekalni u gina...Glukoza ok, ale anemia mi się powiększa...mam kupic witaminy- jakieś na literę f...? Znacie takie?
Bo poszlam do apteki- miałam spięcie z Panią bo mi sprzedała jakis preparat zapewniając że tam żelazo jest, ściągnęła prawie 70 zł i była niezadowolona, bo powiedziałam, ze wprowadziła mnie w błąd bo w składzie żelaza nie ma i musiała kase oddać
|
|
|