Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-07, 19:59   #2010
candace1
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Witam się po nadrobieniu zaległości z dziś

Rano byłam na tej glukozie. Najpierw pobrali mi krew o 7:15, później wypiłam tę glukozę. Nie miałam cytryny, tylko samą wodę. Jak dla mnie nie było tragedii, z tym, że trochę źle mi się rozpuściła ta glukoza więc pod koniec sączenia tego drina musiałam łykać takie grudki. Jedna cholera trafiła się trochę grubsza i musiałam ją rozpuścić w buzi - średnio przyjemne ale da się przeżyć. Pytałam pielęgniarki czy muszę 2 godziny czekać na poczekalni, czy mogłabym tak samo przesiedzieć je w domu, i mówiła, że niekoniecznie muszę tam zostawać, tylko żebym nic nie jadła, i punktualnie za 2 godz. się stawiła. Do tego laboratorium mam jakieś 3-4 minuty na piechotę, a i tak pojechaliśmy autem . W domu trochę mi było słabo, ale raczej ze względu na to, że byłam głodna i nie mogłam przestać myśleć o tym żeby coś zjeść, więc siedziałam na półleżąco a później się zdrzemnęłam po 9 znowu pobrali mi krew i wyniki jutro
A po co pobierali Ci krew przed obciążeniem glukozą?
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora